Norwegian vinner pris i World Travel Awards Europe

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

De viktigste aktørene i europeisk reiseliv var i går samlet i Madeira, Portugal i en stjernespekket gallaseremoni under World Travel Awards Europe. For femte gang stakk Norwegian av med prisen for Europas beste lavprisselskap.

World Travel Awards deles ut til de beste aktørene innen reiselivsbransjen og det er representanter fra bransjen selv som stemmer fram sine favoritter. Hundrevis av ledere fra europeisk reiselivsnæring var i går kveld samlet til premieseremoni på Belmond Reid’s Palace på Madeira.

Øya Madeira fikk faktisk også en pallplass selv for utmerkelsen Europe’s Leading Island Destination.Vertshotellet mottok prisen for Europe’s Leading Island Resort.

Belomnd Reid's Palace Madeira, Portugal
Belomnd Reid’s Palace Madeira, Portugal. Foto: Belomnd Reid’s Palace

Norwegian er Europas beste lavprisselskap

Norwegian var eneste norske aktør som utmerket seg med en pris blant de europeiske vinnerne. Dette er femte gang Norwegian vinner denne prisen i World Travel Awards og Norwegian sjette pris så langt i år.

– Denne utmerkelsen er med på å anerkjenne den fantastiske jobben våre 11 000 dyktige medarbeidere gjør hver dag, og viser at nye fly, hyggelig service og lave priser settes pris på av de reisende. Tusen takk til alle som har stemt på oss, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

De beste flyselskpane

Med så mange kategorier nøyer vi oss med å gjengi de beste flyselskapene. Russian Airlines stakk av med prisen Europe’s Leading Airline Brand, mens Turkish Airlines sikret seg utmerkelsen Europe’s Leading Airline. Europas beste økonomiklasse finner vi hos SWISS og Zurich vant også prisen for Europas beste flyplass.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Noe overraskende vant Aeroflot vant prisen for beste business class og British Airways for beste first class. Vi må ærlig innrømme at vi ikke så noen av de komme.

TAP Air Portugal vant priser for både beste flyselskap til Afrika og beste flyselskap til Sør-Amerika. British Airways er beste flyselskap til Nord-Amerika og Aeroflot er beste flyselskap til Asia.

Det er så mange kategorier at det er håpløst å gjengi alle vinnerne, men du finner fullstendig oversikt på World Travel Awards sine hjemmesider.

Norske vinnere

I kategorien norske vinnere stakk Grand Hotel Oslo av med prisen for både beste hotell og beste business hotell. The Thief stakk av med seieren som Norges beste boutique hotell og beste hotellsuite. Hertz ble kåret til Norges beste leiebilselskap, mens Norefjell Ski & Spa vant prisen for beste resort.

Grand Hotel Oslo by Scandic
Grand Hotel Oslo by Scandic mottok prisen Norway’s Leading Hotel 2019. Foto: Scandic Hotels

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *