Gode priser på Etihad First Class fra Oslo til Singapore

Etihad First Apartment

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Å kalle det billig er kanskje å ta hardt i, men vi tillater oss å si at du får mye for pengene likevel. Akkurat nå kan du nemlig sikre deg en tur til Singapore med Etihad First Apartment for bare 27 248 kroner.

Etihad First Apartments går for å være en av de råeste first class-produktene på markedet. I alle fall når det gjelder det harde produktet om bord. First class hos Etihad er nemlig mer enn bare et stort og fancy sete. Her får du din egen lille «leilighet» som i tillegg til et romslig og behagelig sete har separat seng.  I Ethiads Airbus A380 kan du også dusje om bord.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Det er kun Airbus A380 som har First Apartment, så sørg for at turen går via London hvor Eithad har daglige avganger med Airbus A380. I selskapets øvrige flytyper er det First Suites som gjelder, men det ser ganske så behagelig ut det også. Flyturen er kanskje litt i kort, men om Etihad First står på bucketlisten er det likevel en god mulighet.

Oslo – Singapore i Etihad First

Tilbudet ser ut til å gjelde fram til 26. juni, med reiseperiode fra 11. august og ut november 2019. Etihad flyr ikke selv fra noen skandinavisk flyplass, men prisene er med avreise fra Oslo. Det kreves et opphold i Singapore på minst tre dager for å få de beste prisene.

Singapore
Marina Bay Sands, et landemerke i Singapore. Foto: Michael Siebert / Pixabay

Du kan også legge inn en gratis stopover i Abu Dhabi.

Etihad Oslo - Singapore i First Class skjermdump fra momondo.no
Skjermdump fra momondo.no

Vi har brukt Momondo og Google Flights for å finne de beste prisene.

Bonuspoeng

Det finnes flere muligheter for å tjene bonuspoeng på denne turen. Flyr du ofte med Etihad er det nok Etihad Guest du bør satse på. Selv om Etihad ikke er medlem av Star Alliance, kan du også opptjene poeng til bl.a. SAS EuroBonus. Du opptjener imidlertid kun ekstrapoeng og bare på ruter til og fra Europa. Du finner mer informasjon om opptjening til SAS EuroBonus her.

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de for tipset!

Foto: Etihad Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *