Etihad utvider tilbudet med gratis stopover i Abu Dhabi

Etihad Airbus A380 stopover

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyselskapet Atihad Airways lanserte nylig et tilbud om gratis opphold på Abu Dhabi i inntil to netter. På grunn av stor etterspørsel utvides nå tilbudet til å gjelde ut året.

Flyr du Etihad Airways har du muligheten til å gjøre en stopover underveis på inntil to netter i Abu Dhabi. Tilbudet er åpent for alle reisende og du kan velge blent fem-stjerners hoteller som Jumeirah at Etihad Towers, Intercontinental og Dusit Thanu Abu Dhabi.

Siste frist for å bestille er 1. desember for reiser ut dette året.

Etihad Business Class
Etihad Business Class. Foto: Etihad

For å benytte deg av stopover-tilbudet når du bestiller fra Etihads nettside velger du multi-city flight i bestillingsverktøyet. Derfra blir tatt videre til bestillingssiden for stopover. Her kan du velge hotellpakke fra en av Etihads mange samarbeidspartnere. Du kan lese mer om stopover-tilbudet på Etihads nettsider.

Mye å oppleve

Av opplevelser som er verdt å få med seg nevnes blant annet Sheikh Zayed Grand Mosque, Louvre Abu Dhabi og det nyåpnede presidentpalasset. Reisende som ønsker naturopplevelser kan utforske den arabiske ørkenen gjennom et ørkensafari eller den uberørte kystlinjen og de vakre strendene rundt Abu Dhabi-øya.

Abu Dhabi
Sheikh Zayed Grand Mosque, Abu Dhabi. Foto: tobiasbrockow / Pixabay

Abu Dhabi kan ellers by på flere fornøyelsesparker, golfbaner, og mat og drikke i verdensklasse.

– Vi er svært glade for at stopover-tilbudet vårt har blitt så populært blant våre kunder. Responsen har overgått all forventning bare en måned etter lansering, sier Robin Kamark, Chief Commercial Officer i Etihad Aviation Group. – Denne kampanjen gir oss muligheten til å vise fram vårt fantastiske hjem for besøkende fra hele verden. Våre kunder får oppleve de mange attraksjonene og severdighetene Emiratene kan by på, og får mulighet til å slappe underveis i reisen.

Boardingkortet ditt hos Eithad gir også rabatter i butikker, fornøyelsesparker og andre aktivteter i Abu Dhabi. Du kan lese mer om Abu Dhabi Pass her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *