SAS sin oljerute med oppgradert catering

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Tidligere har vi skrevet om det nye servicekonseptet i SAS Business på langdistanserutene, som ble lansert tidligere i år. Nå kommer det også til SAS sin «oljerute» mellom Stavanger og Houston.

Endringene i servicekonseptet på rutene Stavanger-Houston-Stavanger (SK951/952) trådte i kraft fra og med i går, 1. mai 2015.

Første servering blir nå identisk med den man får på de andre langdistanserutene. Det blir varme nøtter i porselensskål, to valg til forrett og ett ekstra valg av varm hovedrett, forteller Peter Lawrance, ansvarlig for mat og drikke hos SAS.

SAMSUNG CAMERA PICTURESNøtter og drikke etter avgang. SAS Business København-New York

Les også: Test av nye SAS Business – København-New York

I tillegg fjerner vi selvfølgelig alt av plast- og aluminiumsfolier før passasjeren får maten servert. Servering nummer to før landing vil dog bli servert på et brett, på grunn av plass- og vektutfordringer om bord. Siden Stavanger-Houston har vesentlig lengre reisetid enn de andre USA-destinasjonene, vil måltid nummer to være en litt større porsjon enn på de andre USA-rutene, fortsetter Lawrance.

SAMSUNG CAMERA PICTURESMåltid før landing i New York, SAS Business

Dette er heldigvis en klar forbedring av serveringen om bord, og jeg tror dette vil bli tatt godt i mot av passasjerene på denne ruten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *