SAS søker ungdomsidrettslag til utvekslingsprogram i ny OL-kampanje

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I dag starter SAS sin kampanje Future Olympians (Framtidens olympiere) i Norge, Sverige og Danmark. Kampanjen går ut på å finne tre skandinaviske lag til et utvekslingsprogram der de skal reise til Japan for å møte lokale idrettsutøvere i basket, friidrett og karate i forkant av sommer-OL i Tokyo 2020.

Kampanjen er et ledd i SAS’ omfattende samarbeid med de tre skandinaviske olympiske komiteene NIF, DIF og SOK.*

Å møtes, utveksle erfaringer og dele verdier gjør verden bedre, noe som reiser og fly kan bidra til å muliggjøre. Synet på vennskap over grensene som en positiv kraft er noe som SAS har felles med de olympiske verdiene. Kampanjen underbygger de verdiene som oppstår når vi møtes i ulike sammenhenger, ikke minst gjennom felles sport og aktivitet. Utvekslingen mellom de skandinaviske og japanske ungdommene symboliserer dette på en fremragende måte.

Annelie Nässén, EVP Global Sales & Marketing, SAS.

De tre skandinaviske lagene som blir valgt ut vil få beskjed i oktober. Valget vil foretas av en jury. Fristen for å melde seg på via kampanjesiden er satt til den 30. september. (). Kampanjen består av filmer som sendes på TV, i sosiale medier og på kampanjesiden. Lanseringen av kampanjen Future Olympians er den første av flere planlagte aktiviteter før sommer-OL i Tokyo 2020 og vinter-OL i Beijing 2022.

SAS har inngått et enestående, grenseoverskridende partnerskap med de tre skandinaviske olympiske komiteene og er hovedpartner for de skandinaviske olympiske komiteene før og under sommer-OL i Tokyo 2020 og vinter-OL i Beijing 2022. Med dette initiativet vil SAS støtte OL-deltakerne i Norge, og Danmark på deres ferd mot de olympiske lekene.

(* NIF – Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité, og SOK – Sveriges olympiska kommitté, DIF – Danmarks Idrætsforbund)

Se kampanjeside på nettet

Fakta om kampanjen

I samarbeid med blant annet de olympiske komiteene har SAS valgt ut friidrett, basket og karate som idrettsgrener til kampanjen. Dette er grener som har stor utbredelse i hele verden og som også danner et godt tverrsnitt av de utallige idrettsgrenene som er representert i et sommer-OL. Lagene fra Norge, Sverige og Danmark vil i fellesskap trene sammen med lokale, japanske ungdommer fra de tre lagene som alle er fra Tokyo. Disse lagene har blitt valgt ut gjennom det olympiske samarbeidet og gleder seg stort til å få besøk av de skandinaviske utøverne.

Vertslagene i Japan: Nichidai Tsurugaoka Karate, karate; Tokai Sugao Track and Field, friidrett; Tokai Sugao Basketball, basket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *