SAS med sommertilbud i SAS Plus

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Et sikkert sommertegn er at antall forretningsreisende går ned og antall fritidsreisende går opp. Det betyr også færre reisende i SAS Plus. Nå vil SAS prøve å fylle opp setene foran i flyet og tilbyr derfor gode priser i SAS Plus til 10 europeiske destinasjoner, til priser ned til bare 300 kroner mer enn hva en SAS Go billett koster.

Mange bonusjegere husker sikkert tilbake til fjoråret, da SAS hadde tilbud i SAS Plus til Nice og Praha, og med «raskere vei til gullkort» kampanjen var det ikke få av oss som utnyttet dette tilbudet. I år er tilbudet utvidet, og det gjelder i både juli og halve august.

Prisen på 300 kroner mer gjelder med utreise fra Oslo til nedenstående destinasjoner (og fra Stavanger til London). Tillegget kan bli noe høyere ved avreise fra andre norske byer. Tilbudet gjelder til følgende destinasjoner:

0406 02

Du kan bestille tilbudet frem til 28. juni og tilbudet er gyldig for reise i tidsrommet 4. juli – 15. august. ntall plasser er begrenset, og enkelte avganger er unntatt tilbudet. SAS Plus-billetter kan endres innen samme prisnivå uten gebyr og kan kjøpes opp til høyere pris mot prisdifferansen i tillegg.

Hvilke fordeler har du så av å bestille reisen i Plus fremfor Go? De detaljene finner du nedenfor:

0406 03

Dersom man har EuroBonus Gull eller Diamant status vil mange av disse fordelene allikevel være inkludert, men det viktigste er at i Plus er billettene fleksible og kan endres og at du får flere EuroBonus poeng for flighter i Plus. Har du ingen status er det jo greit med dobbelt så mye bagasje som i Go. Det kan jo tenkes fruen vil shoppe litt i ferien? Gratis mat og drikke fra vogna er jo også en grei fordel.

Så har du ikke planlagt sommerferien, kan jo dette tilbudet være greit å benytte seg av.

Vi ønsker God tur!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *