Opplev SAS’ nyoppussede lounge med Street View

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS har nylig pusset opp og utvidet sin utenlandslounge på Oslo Lufthavn. Om du ikke har besøkt den enda, kan du nå se loungen fra innsiden via «Street View».

Det første man møter på tur inn i loungen er automatiske sluser hvor man skanner sitt boardingkort eller EuroBonus medlemskort. Dette er helt nytt for utenlandsloungen, men er kjent for de fleste som har besøkt loungen på innenlands. Her finner man også SAS-personale som kan bistå med langt mer enn inngang til loungen, herunder oppgraderinger med poeng, endringer på bookinger med mer.

I første del av loungen finner man flere sittemuligheter til både å innta mat, arbeide eller slappe av. Denne delen av loungen har man normalt adgang til om man reiser i SAS Plus eller SAS Business. Her finnes egne toaletter, samt papiraviser for de som ønsker. Videre innover i loungen finner man en stående buffet med lett mat og drikke som er gratis for loungens gjester. Her finner man ofte suppe og lett brødmat, samt kaffe, brus og ulike typer alkoholholdig drikke.

sas2

Om man passerer matbuffeten, kommer man til en egen dedikert «Gold Lounge». Som navnet tilsier, er denne forbeholdt kunder med EuroBonus Gull, Diamant eller Pandion-kort, samt personer som har Star Alliance Gold via et annet flyselskap i alliansen. Denne delen av loungen er betydelig større enn første del, men innholdet er ellers relativt likt hva angår både mat/drikke, samt sittegrupper. Gold-lounge har dog flere sittegrupper med typiske lenestoler for avslapping, samt egne dedikerte arbeidsrom hvor man kan sitte i ro og fred. Her finner man også datamaskiner (Apple) som man kan benytte til surfing etc.

Den nye Gold-lounge har utvidet plassen sin betydelig fra den forrige, og man har nå utsikt mot resten av terminalbygningen i retning innsjekkingsområder og sikkerhetskontrollen.

Hele loungen har gratis trådløst internett til gjestene, samt fått en real overhaling hva angår farger og design. Alle loungene til SAS har fått store endringer den siste tiden og har nå et felles uttrykk som er mer i stil med det nye designet SAS har benyttet de siste årene.

Interessert i å ta en titt selv? Her finner du SAS-loungen «Street View».

Hvor finner man lounger? Her er en oversikt over SAS’ egne, samt partnerlounger

(Alle bilder i artikkelen er hentet fra SAS Street View)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *