SAS tilbake på Bardufoss etter 12 år

SAS Boeing 737 på Bardufoss

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra 1. februar 2020 kommer SAS tilbake med helårlige ruteflygninger på Bardufoss. SAS vant avtalen med Forsvaret i Norge i konkurranse med Norwegian. Dette legger til rette for tre daglige flygninger til/fra Oslo.

Bardufoss som ligger kun èn times kjøring fra vakre Senja, er omgitt av flott natur som ofte er omtalt som et «Norge i miniatyr». Her er det fantastiske forhold for skikjøring om vinteren og spektakulære fjellturer i sommerhalvåret. Norges nasjonalfoss, Målselvfossen, innbyr til eventyrlige fiskeopplevelser. Her kan man overvære Nord-Europas lengste laksetrapp, Polar Zoo og la seg forfriske i Polarbadet i karakteristiske Målselv Fjellandsby.

– I tillegg til at Forsvarets personell med familie og venner skal få nyte godt av SAS’ flytilbud, så er det også gledelig at vi gjør denne vakre regionen i Norge tilgjengelig for andre gjennom SAS og Star Alliance’ store rutenett, sier finansdirektør i SAS, Torbjørn Wist.

Airbus A320neo fra SAS
Airbus A320neo fra SAS

Flygningene på Bardufoss starter 1. februar 2020 med Boeing 140-180 seters Boeing 737, og fra neste høst vil markedets mest miljøvennlige fly på kort- og mellomdistanse, Airbus 320 neo, fases inn i det norske rutenettverket, og med det også forbedre kvaliteten på flytilbudet ytterligere.

Forsidefoto: Siri Spjelkavik [CC BY-SA 2.0], via Wikimedia Commons

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *