Anmeldelse: Hotel Marriott Frankfurt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Marriott Frankfurt ligger sentralt til med fine rom og god utsikt. Servicen er utmerket – og det er mitt favoritthotell når jeg er i byen.

Jeg overnatter ofte på Marriott Frankfurt når jeg er på ett av mine hyppige besøk i storbyen. Særlig på grunn av den gode beliggenheten velger jeg dette hotellet.

Marriott Frankfurt

Hotellet ligger sentralt til i Frankfurt. Trikken stopper like ved inngangen, og det tar kun fem minutter til sentralbanestasjonen. Du kan også ta undergrunnsbanen fra stoppet Festhalle/Messe. Undergrunnsbanen tar deg også direkte til den kjente handlegaten Ziel. Turen fra Marriott til Zeil tar knappe 15 minutter med undergrunnsbanen eller trikk. Frankfurt lufthavn ligger omtrent 20 minutter å kjøre fra hotellet.

Personalet i resepsjonen ønsket meg velkommen og jeg fikk nøkkelen i løpet av kort tid. Jeg er platinummedlem i lojalitetsprogrammet Marriott Bonoy og fikk derfor en oppgradering til et rom med skyline-utsikt.

Rommet gir tilgang til hotellets Club Lounge. Denne hadde jeg også tilgang til gjennom min platinumstatus i Marriott Bonvoy.

Rommet

Marriott Frankfurt har forskjellige romkategorier. Jeg får normalt et rom i 32. eller 38. etasje med utsikt over byen. Rommet har det klassiske Marriott-designet og god størrelse. Etter den siste renoveringen av hotellet fikk også rommene stikkontakter ved sengene. Og når man snakker om sengen: sengen føles veldig behagelig å sove i. Den oppleves bedre enn tilsvarende senger hos andre hoteller, som for eksempel Sheraton Sweet Sleeper Bed eller Westin Heavenly Bed. Når det er sagt er utsikten definitivt det beste med rommet.

Rom på Hotel Marriott Frankfurt
Rom på Hotel Marriott Frankfurt
Rom på Hotel Marriott Frankfurt

Badet er faktisk litt for lite, og plassen blir trang ved speilet – særlig når to personer skal gjøre seg klar om morgenen. Jeg er også ikke helt fornøyd med at man må opp i badekaret for å dusje. Jeg håper på separate dusjer når hotellet skal ha en mer gjennomgående renovering i 2020.

Badet på Hotel Marriott Frankfurt

MClub Lounge

MClub Lounge ligger i stueetasjen like ved resepsjonen. Loungen er åpen 24 timer i døgnet. Frokost serveres fra 06:30 til 11:00. Varme retter kan nytes hver kveld mellom 17:30 og 20:00. Forskjellige rød- og hvitviner og øl blir servert mellom 17:30 og 23:00.

Loungen har 90 sitteplasser. Det er mulig å sitte på vanlige stoler eller i lenestoler og sofaer. Det er stikkontakter og USB-stikk til å lade telefonen med ved de fleste sitteplasser.

Club Lounge
Club Lounge

Bufféten som serveres om kvelden har et stort utvalg: tre forskjellige varme retter, diverse kalde retter, en salatbar og desserter. Hele dagen serveres vann, juice, kaffe, frukt, yoghurt og diverse snacks. Alt står på et «Grab & Go»-bord like ved inngangen til loungen.

Club Lounge buffet
Club Lounge buffet
Club Lounge buffet

Frokosten

Jeg hadde booket et rom med frokost. Jeg inntok derfor dagens første måltid i restaurant Brasserie, hvor hotellet serverer frokost frem til kl 12 i helgene. Bufféten hadde et stort utvalg med både varme og kalde retter. Pannekaker, omeletter og eggerøre blir tilredt ferskt. Det er også mulig å ta et glass med musserende vin for de som ønsker det.

Frokostbuffet
Frokostbuffet
Frokostbuffet

Denne testen er oversatt og lettere bearbeidet. Den er opprinnelig skrevet av Steffen for vår tyske søsterside.

Oversikt

Beliggenhet

Rommet

Service

Club lounge

Frokost

Valuta for pengene

Overall Rating

Konklusjon

Marriott Frankfurt er et flott hotell med god beliggenhet ved elven Main.

4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *