SAS vil selge deg blokkert midtsete i Plus på nett

Servering i SAS Plus

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det har vært en godt bevart hemmelighet at du kan betale for å få blokkert midtsete i SAS Plus, snart skal du kunne kjøpe det på nett.

Du har lenge kunnet kjøpe deg et blokkert midtsete hvis du har en billett i SAS Plus, men da har du måtte ringe kundeservice hvor de la inn en manuell blokkering av et sete. Flyttet du deg etter dette fulgte ikke blokkeringen med deg som person.

I et intervju med med Daniel fra Dantorp Aviation forteller kommersiell direktør i SAS, Eivind Roald, at vi snart kan vente oss muligheten for å kjøpe blokkert midtsete på nett. SAS Plus inkluderer allerede fast track, loungetilgang, mat og drikke ombord og flere bonuspoeng.

Seteblokkering et IT-problem

På spørsmål om hvorfor de ikke allerede blokkerer midtsetet i SAS Plus på short haul svarer Roald følgende:

Seatblock er et IT-problem for oss. Vi jobber med det, men vi kan ikke si nøyaktig når det kommer. Du kan i dag blokkere midtsetet ved å ringe til kundeservice og betale for det. Vi håper vi kommer opp med et system hvor du kan kjøpe dette på nett. Vi vet ikke akkurat når det kommer, men det er ikke på toppen av prioriteringslisten vår.

Ingen seteblokkering i SAS Go

Denne muligheten vil Eivind Roald ikke introdusere i økonomi og utdyper det på følgende måte:

Antageligvis ikke. Vi har heldigvis mange kunder som vil fly med SAS så kabinfaktoren er høy, så jeg ser ikke for meg at vi vil tilby dette i SAS Go.

Seteblokkering er allerede standard hvis man kjøper business-billetter hos blant annet British Airways og Lufthansa.

Roald sier også at det vil bli annonsert flere spennende konsepter i SAS Plus de neste månedene. Så får vi se da, både om, og når det faktisk kommer.

Synes du SAS burde ta betalt for blokkert midtsete i Plus?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *