Scandic tilbyr hotellgjester digitale aviser og magasiner

digitale aviser

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra 16. januar får alle gjester på Scandics 230 hoteller i Norden kostnadsfri og ubegrenset tilgang til mer enn 5000 aviser og magasiner på sin mobil eller nettbrett via appen PressReader. Scandic blir den første hotellkjeden i Norden som tilbyr tjenesten på alle sine hoteller. 

For ytterligere å forbedre gjestenes opplevelse og kunderelasjon, tilbyr Scandic nå tilgang til redaksjonelle titler fra hele verden, på mer enn 60 ulike språk, og det rett til hotellgjestens mobile enhet.

– Vi ser i dag en stor forandring i hvordan våre gjester konsumerer media. For å møte deres nye medievaner og forventninger håper vi at denne tjenesten skal bidra til ytterligere en smidig og moderne gjesteopplevelse, som dessuten også er miljøvennlig, sier

Thomas Engelhart, Kommersiell direktør, Scandic Hotels.

Digitale aviser og endrede vaner

Tjenesten blir tilgjengelig via Scandic sitt gratis, trådløse nettverk gjennom å gå inn på PressReaders nettside, eller ved å laste ned appen PressReader på telefon eller nettbrett. Scandic -gjester kan dessuten laste ned ubegrenset med aviser og magasiner for å lese hjemme eller videre på sin reise.

I tillegg til den nye digitale tjenesten, vil Scandic fortsatt tilby et utvalg av dagsferske papiraviser for gjester å lese mens de for eksempel nyter en bedre frokost.

– RessReader vokser raskt i Europa, og vårt nye partnerskap med Scandic blir en ny og spennende satsing for oss. Vi ser frem i mot å tilby hotellgjestene innehold fra noen av de mest anerkjente avisene og magasinene fra hele verden, sier Igor Smirnoff, kommersiell direktør hos PressReader.

Noen av de norske titlene tilgjengelig, i tillegg til 5000 internasjonale medier, er blant annet Aftenposten, Dagbladet, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad samt flere lokalaviser. PressReader jobber med å gjøre flere norske aviser og magasiner tilgjengelig den nærmeste tiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *