Siste sjanse: få 60% rabatt på SeatSpy og sjansen til å vinne 20 000 Avios

Få opptill 60% rabatt på SeatSpy - den beste søketjenesten for bonusreiser

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SeatSpy er den enkleste måten å søke etter bonusreiser på vi har sett så langt. Bestiller du før 27. mai får du inntil 60% rabatt på First Class-medlemskap og mulighet til å vinne 20 000 Avios!

Denne artikkelen er publisert i samarbeid med SeatSpy.

Den nye tjenesten SeatSpy gjør det enklere enn noen gang å finne tilgjengelige bonusreiser. Det er faktisk en av de enkleste søketjenestene vi har prøvd så langt. Flyselskapene er generelt veldig flinke til å få oss til å tjene bonuspoeng på alt mellom himmel og jord, men når det kommer til å bruke de opptjente poengene, er vi stort sett overlatt til oss selv. Med SeatSpy blir det enklere enn noen gang å finne bonusreiser med British Airways, KLM, Virgin Atlantic og Air France.

SeatSpy

Gode rabatter på nye medlemskap

Den offisielle lanseringen av SeatSpy skjer 27. mai, men du kan tegne medlemskap allerede i dag. Tegner du medlemskap nå får du en uslåelig god pris, som du beholder til evig tid.

SeatSpy medlemsnivåer

Den største besparelsen får du ved å tegne et First Class-medlemskap. First Class-medlemmer betaler normalt £7,99 (ca. 97 kroner), men tegner du medlemskap i dag er prisen kun £2,99 per måned (ca. 36 kroner) til evig tid. Dette er en besparelse på hele 60%! Med First Class-medlemskap kan du sette opp ubegrenset antall varslinger, få varslinger på SMS og flere andre funksjoner som introduseres i løpet av kort tid.

Uansett hvilket medlemskap du velger får du tilgang til nye flyselskaper og ekstra funksjonalitet etter hvert som det kommer til. Medlemskapet vil med andre ord øke i verdi, samtidig som du beholder den gode prisen du får ved å melde deg inn før 27. mai.

Vinn 20 000 Avios

Det er ikke lett å være bonusjeger i dag. Med omfattende restriksjoner på reiselivet er det blitt vanskeligere å samle poeng for de aller fleste. SeatSpy gir deg derfor muligheten til å gi bonusjakten en flying start. Tegner du medlemskap før 27. mai er du med i trekningen om 20 000 Avios fra British Airways Executive Club, som kan brukes på bonusreiser eller oppgraderinger.

Har du allerede tegnet medlemskap, er du allerede med i trekningen.

Du finner oversikt over priser og betingelser på denne siden.

Lykke til med bonusjakten!

Forsidefoto: Karen Arnold

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *