Sheraton Brussels Airport Hotel

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

De fleste flyplasser har ett hotell som har suverent best beliggenhet og ligger i tilknytning til terminalen. I Brussel er det Sheraton som har æren av å ligge midt i smørøyet. Terminalen ligger rett på andre siden av gaten og du slipper å tasse ut i evt vær og vind for å komme deg til og fra terminalen. Hotellet reklamerer med at de kun ligger 39 skritt fra terminaldøra.

Etter en lang tur over atlanteren var det kjekt å tasse rett av flyet, rett over veien og bli møtt av en hyggelig dame som kunne fortelle at de hadde en suite klar til meg på Club Level selv om klokken var bare 11 på morran. Jeg har bodd på dette hotellet mange ganger, men jeg har aldri blitt oppgradert til en suite. Jeg hadde en del bekreftede suiteoppgraderinger som snart gikk ut på dato, så jeg bestemte meg for å brenne en av disse. Det virket nesten som at resepsjonisten lurte på hvorfor jeg var i en suite.

Hotellet er nyoppusset og er en travel eiendom, men med kun 294 rom mot f.eks. Sheraton Frankfurt flyplass som har over 1000 rom, får man en litt mer koselig følelse i Brussel.

Suiten lå i toppetasjen og var en studio suite, eller juniorsuite om du vil. Suiten var nyoppusset og moderne, men manglet en skikkelig kaffemaskin.

photo 4-1

photo 1-1

photo 2-1

Toalettet var defininvt i minste laget til å være en suite. Standard Sheraton amenities.

photo 1-2

photo 2-2

Normalt har Sheraton en velkomstamenity til sine beste kunder, men dette gjør de ikke hos Sheraton Brussels Airport. Rommet var utstyrt med to små flasker Evian som var gratis. Heldigvis var Clubloungen rett nedi gangen der det var gratis vann og annen drikke. Dersom du er i en suite, ett Clubrom eller er SPG Platinum har du tilgang til loungen. De serverer en enkel frokost, en del småretter på kvelden og har gratis drikke. Det skal være sagt at det som tilbys er under hva andre Sheraton i Europa gjør.

Rommet hadde en velutstyrt minibar, men prisene er over gjennomsnittet. Romservice er 24 timer, men også der er prisene litt hårreisende. En burger kostet 24 til 34 Euro pluss leveringsgebyrer, noe som er litt i overkant. Dersom du skulle bli sulten, ligger det ett par bra restauranter og en god burgesjappe i terminalens ankomstområde som alle kan anbefales. Det ligger også en stor Starbucks rett ved innsjekkingsområdet.

Wifi er gratis for SPG elite og koster 10 Euro per natt for andre, men var skikkelig tregt.

Alle rom er også utstyrt med Sheratons Heavenly Bed, noe som er utrolig viktig. Jeg sov som en stein og var klar som ett spyd for en uke med full fart.

Konklusjon: Sheraton Brussels Airport Hotel er ett moderne og bra flyplasshotell. Suitene er litt mindre enn vanlig, mens de vanlige rommene har helt normal størrelse. Hotellet er mer enn greit siden det er nyoppusset, men de er skikkelig gnien på oppgraderinger og kan bli mye bedre til å tilby deres beste kunder litt bedre service. Sheraton Brussels Airport Hotel har mye å lære av søsterhotellene i f.eks. Amsterdam og Frankfurt.

Karakter 7 av 10

Ett lite tillegg: Jeg fikk ett ekstra opphold på hotellet samme uken etter litt endringer i programmet. Siden hotellet var passelig fullt, var det kun Clubrom tilgjengelig. Resepsjonisten som sjekket meg sa at «vi har oppgradert deg til ett Clubrom». Jeg svarte at jeg faktisk hadde bestilt ett clubrom, og at jeg gjerne tok en oppgradering opp til neste kategori, som er en suite, noe hun kunne fortelle at hun ikke kunne gjøre pga policy. Akkurat.

Quickfacts:

Lokasjon: I tilknytning til terminalen, Brussels Flyplass
Rompris: Fra 119 Euro per natt
Bonuspoeng opptjent / program: 1216 SPG poeng. Platinumstatus
Hjemmeside: Sheraton Brussels Airport Hotel
Fordeler: Nyoppusset, meget bra beliggenhet
Ulemper: Kjipe med oppgraderinger. Dyr restaurant, romservice og minibar. Dårlig internet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *