FlyingBlue pågående Promo Awards fra Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flying Blue kjører jevnlig tilbud på bonusbilletter både innad i Europa og på langrutene. Den pågående kampanjen har 25% rabatt på strekningen Europa-Oslo med KLM, og Oslo i dette tilfelle er både Gardermoen og Torp. Tilbud kan være greit for deg som kanskje ikke har mye poeng på konto eller står i fare for å miste poeng. Det koster nå 9375 miles pluss ca. 12EUR for en enveis-billett Oslo-Amsterdam (18750 miles pluss ca 40EUR t/r).

KLM Flying Blue-tilbud

Det som er verdt å merke seg er at det ikke bare er Oslo-Amsterdam som er på tilbud, men Oslo-Europa, og i Europa ligger eks. Moskva, Istanbul, Roma og andre interessante reisemål. Flybytte i Amsterdam medfører at avgiftene blir høyere, fra 28EUR og oppover hver vei til disse stedene, men bare 9375 miles trekkes. Også verdt å merke seg at Berlin-Europa er på tilbud til 7500 miles, så man kan fly Oslo-Berlin for 7500 miles hver vei (men med høyere avgifter enn bare til Amsterdam). Tilgjengeligheten ser ut til å være god i Europa.

På langrutene er det 50% til bl.a. Toronto, Beijing, Montreal og Tokyo i businessclass og Havana i Premium Economy. Klikk her for å gå til alle promo-awards og detaljer.

[box style=’note’]

Les Flying Blue-guiden vår – klikk her

[/box]

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *