Sheraton Brussels Hotel

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Sheraton Brussels Hotel rager høyt over de fleste andre bygninger i området, er ett typisk Sheraton og man kan ofte få en veldig billig pris der.

Beliggenheten er midt i forretningsområdet, samt nær all shoppingen. De største attraksjonene i Brussel ligger noen kilometer unna, men du kommer deg lett rundt med t-banen. Hotellet ligger noen få minutter unna togstasjonen som er første stasjon etter flyplassen. Det tok meg rett over halvtimen fra jeg gikk på toget til jeg var fremme på Sheraton. Toget kostet kun rundt 7 Euro en vei.

Jeg ankom i 4 tiden og en ung dame kunne fortelle meg at jeg var blitt oppgradert til ett Clubrom. Jeg spurte om de hadde noen suiter tilgjengelig, noe de hadde. Ble derfor plassert i en større suite i en av de øverste etasjene. Jeg fikk også tilgang til Sheraton Club som serverte diverse alkohol og snacks på kvelden og full frokost på morgenen. Internet var også gratis for Platinummedlemmer, for andre kostet det 10 Euro, noe som er levelig.

Hotellet har en del nyoppussede rom, men jeg har aldri fått/sett en av disse enda. Suiten var fresh nok og selv om ingenting var slitt, var det litt 90 tallstil over suiten

stua

stua vinkel 3

stua annen vinkel

soverom

soverom vinkel 2

Det var totalt 4 flasker med gratis Evian og sengen var den originale Sheraton Sweet Sleeper bed. Utsikten var bra

sheraton BRU view

Det er mange restauranter i området. Etter middag, avsluttet jeg og min forretningspartner kvelden med en drink i baren på hotellet. Ålreite priser, men det var kun oss og ett par Amerikanere på forretningsreise i hele baren denne torsdagskvelden.

Rommet var stille og jeg sov godt.

Jeg spiste frokost i loungen som var mer enn tilstrekkelig. De hadde bl.a masse ferske bakverk, inkludert baguetter. I tillegg var det eggerøre og annet snadder i tillegg til vanlig pålegg

Alt i alt, ett bra forretningshotell som er billig i helgene selv om mange av rommene begynner å dra på årene

Karakter: 7 av 10

Fordeler: Bra beliggenhet, gode priser
Ulemper: Begynner å dra litt på årene

[box style=’info’]
Quickfacts:

Lokasjon: Første togstopp etter flyplassen, Brussel Noord
Rompris: Fra 119 Euro per natt
Bonuspoeng opptjent / program: 916 SPG poeng, Platinum status
Hjemmeside: Sheraton Brussels Hotel[/box]

[box style=’note’] Diskuter erfaringer med Starwood-hoteller. Klikk her [/box]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *