Singapore Airlines gir ut elektronisk musikk med lyder fra Airbus A350

Singapore Airlines Chong the Nomad Non-Stop

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I forbindelse med åpningen av en ny direkterute til Seattle har Singapore Airlines gitt ut et musikkstykke med omgivelseslyder som er hentet fra en Airbus A350. Musikken er et samarbeid med produsenten Chong the Nomad fra Seattle og er en del av flyselskapets kampanje «Seattle Sounds Even Better Now».

I instrumentallåten «Non-Stop» av Chong the Nomad får vi høre fly- og kabinlyder fra en Airbus A350. Mange vil kanskje dra kjensel på lydene av motorbrøl, klirring fra servise, klikk fra setebeltet og pling fra knappen som påkaller kabinpersonalet. Bass- og trommesporet støttes opp av flere flylyder, blant annet fra slag på dekkene til flyets nesehjul og kontrollene i cockpiten. Lydene flyet fint sammen med Chong the Nomads særegne musikkstil.

Chong the Nomad. Foto fra artistens Facebook-side

– Seattle er kjent for sitt rike musikkmiljø og har huset mange innflytelsesrike artister som Nirvana, Pearl Jam og Jimi Hendrix. Med lanseringen av vår første rute til Seattle ønsket vi å ha det litt gøy ved å gi denne arven en moderne hyllest med et unikt musikkspor, sier Campbell Wilson, salgsdirektør hos Singapore Airlines. – I samarbeid med produsenten Chong the Nomad har vi laget en helt ny låt med lyder fra vår egen Airbus A350. Vi er glade for å dele resultatet av dette innovative og lekne samarbeidet.

Hør den på Spotify

Non-Stop av Chong the Nomad er tilgjengelig på de fleste store strømmetjenester som Spotify, Tidal, Deezer og Apple Music. Singapore Airlines har også laget en video om hvordan låten ble til.

Singapore Airlines nye rute til Seattle har tre ukentlige avganger og hadde første avgang denne uken. Fra og med oktober vil ruten få fire ukentlige avganger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *