Singapore Airlines med ny Europa-rute til Brussel

Singapore

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Neste høst åpner Singapore Airlines nok en direkterute til Europa, fra Singapore til den belgiske hovedstaden Brussel.

Med forbehold om godkjennelse fra relevante myndigheter, kan du fra 25. oktober neste år fly Singapore Airlines mellom Belgias hovedstad Brussel og Singapore. Den nye ruten vil ha fire ukentlige avganger, mandag, torsdag, fredag og lørdag. Flytypen som skal brukes på ruten er Airbus A350-900.

Singapore Airlines Airbus A350-900ULR
Flytypen Airbus A350-900 skal brukes på den nye Brussel-ruten.

– Vi er meget glade for å kunne lansere Brussel. Byen er et viktig økonomisk og politisk knutepunkt i Europa. Den nye ruten understreker også Singapore Airlines’ kundeløfte; om å hele tiden utvide vårt ruteprogram for å kunne gi våre kunder den aller beste og smidigste reiseopplevelsen, sier Singapore Airlines’ Senior Vice President Marketing Planning, Mr Tan Kai Ping.

Brussel er foruten å være hovedstad i Belgia, også kjent som EUs hovedstad og hjem for NATOs hovedkvarter. På grunn av Brussels geografiske plassering er byen et ideelt knutepunkt for videre transport med både tog, bil og fly.

Singapore Airlines Airbus A350-900 Business Class
Business Class i Airbus A350-900. Foto: Singapore Airlines

Flere bonusseter for SAS EuroBonus?

Vi vet at Singapore Airlines er godt likt blant våre lesere. Både flyselskapet og kabinproduktene i business og first class har fått flere utmerkelser. Samarbeidet mellom SAS og Singapore Airlines gjør at medlemmer av SAS EuroBonus har langt bedre muligheter for å finne bonusbilletter i business class enn mange av de andre Star Alliance-selskapene. Med den nye ruten tillater vi oss å håpe på at disse mulighetene blir enda bedre.

Hvis du fortsatt ikke har testet Singapore Airlines Airbus A350, kan du lese om da vi var med på den første turen fra Amsterdam til Singapore.

Forsidefoto: Graham Hobster fra Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *