Singapore Airlines i samarbeid med Michelin-meieri

Singapore Airlines samarbeider med Michelin-meieri

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Lokale råvarer og unike smaksopplevelser av høy kvalitet er stikkord når Singapore Airlines, et av verdens mest prisvinnende flyselskap, velger samarbeidspartnere. Denne gangen har valget falt på osten Comandante fra det lille gårdsmeieriet Sønderhaven. Et meieri som tidligere har levert smør til Michelin-restauranten Noma i København.

Sønderhaven Gårdsmeieri har som visjon å produsere autentiske matvarer med ærlighet, respekt og ærbødighet ovenfor naturen. De er også det eneste meieriet i Danmark som har både meieri og melkekyr på samme sted.

– Hos oss er kyrne på den ene siden av gårdsplassen og meieriet på den andre. Vi har 100 prosent sporbarhet fra forets opprinnelse til ferdig ost og smør, forklarer Preben Ørum fra Sønderhaven.

Singapore Airlines samarbeider med Michelin-meieri

Farm to plane

– Smaken og sporbarheten var avgjørende for valget av Sønderhaven. Samarbeidet er en del av vår globale strategi ”from farm to plane” – eller ”fra bondegård til fly” – hvor målet er å tilby våre passasjerer lokale matopplevelser i verdensklasse, sier Allan Hoffery, Sales and Communications Manager hos Singapore Airlines i Norden.

Osten fra Sønderhaven serveres i Business Class på strekningen København-Singapore. En populær rute blant mange norske forretnings- og feriereisende.

Foto: Singapore Airlines

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *