Korreksjon: SAS utsetter den offisielle delen til åpningen av den nye loungen på Gardermoen

På onsdag åpner SAS neste generasjon lounge

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Denne artikkelen har blitt korrigert. Den offisielle delen av åpningen er utsatt, men SAS sin nye innenrikslounge åpner fortsatt som planlagt kl 06:00 i morgen.

Vi skrev tidligere at åpningen av SAS sin nye innenrikslounge hadde blitt utsatt grunnet faren for pilotstreik torsdag.

SAS har gjort Insideflyer oppmerksom på at dette ikke stemmer. Kun den offisielle delen av åpningen er utsatt, loungen vil fortsatt åpne som planlagt klokken 06:00 onsdag.

InsideFlyer skulle være på plass før å dekke åpningen, og misforstod beskjeden fra SAS om utsettelsen som at selve åpningen var utsatt. Dette stemmer altså ikke.

Les også: Alle norske SAS-piloter kan bli tatt ut i streik

Den nye 900 kvadratmeter store loungen skal være en pilot for SAS’ nye loungekonsept, som de selv omtaler som «neste generasjon SAS lounge».

13. september 2017 åpner vi en splitter ny, 902 kvadratmeter stor SAS Lounge på Oslo lufthavn, rett bak sikkerhetskontrollen og SAS Fast Track. SAS Lounge vil ha mange nye innslag. Utforsk det nyeste high-tech i vårt innovasjonsnav, ta en treningsøkt i treningssenteret, skap din egen digitale avatar, drikk kaffe brygget av vår barista – bruk tiden på det som betyr noe for deg. Og deretter drar du ut for å se verden. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår splitter nye SAS Lounge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *