Slik tjener du CashPoints på årets julehandel

Slik tjener du CashPoints på årets julehandel

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Julehandelen er i full gang og med Norwegians CashPoints-knapp tjener du CashPoints med ett klikk når du handler i mer enn 150 kjente nettbutikker. 

Nå er vi godt i gang med årets kjøpefest for nettbutikker. Hovedorganisasjonen Virke regner med at nordmenn kommer til å handle for i snitt 10 700 kr i desember. Og det er ikke bare julegaver vi kjøper, men kanskje vil du ha nye klær til julebordet, eller gikk julestjerna i stykker i fjor så du må kjøpe en ny?

Vinn 5000 CashPoints

Slik tjener du CashPoints på årets julehandel

Med CashPoints-knappen fra Norwegian ser du raskt og enkelt om det enkelt om det er mulig å tjene CashPoints i nettbutikken du besøker. Laster du den ned før 23. november og kan også vinne 5000 CashPoints.

Slik tjener du CashPoints på årets julehandel

Norwegian Rewards eShop består av over 150 kjente nettbutikker som gir deg CashPoints når du handler hos dem og handler du smart kan du tjene CashPoints på hele julegavehandelen. Noen av butikkene som er med er Boozt, Nelly, CDON, Lekmer, Apple, Adlibris, Kick, ByggMax og mange flere. Hele listen finner du på Norwegian Rewards nettsider.

Hvordan laste ned?

CashPoints-knappen kan du enkelt laste ned fra denne nettsiden. Du vil da få opp en automatisk påminnelse øverst i nettleseren hver gang du besøker en nettbutikk som gir deg CashPoints. Hvis du klikker på knappen med påminnelse vil du automatisk tjene CashPoints på ditt kjøp.

De ulike butikkene tilbyr forskjellige nivåer av opptjening, men de aller fleste ligger på rundt 3-10 % CashPoints-opptjening. I tillegg har butikkene ofte spesielle kampanjer eller tilbud kun for kunder i eShop.

Enklere enn dette blir det ikke, og hvis du uansett pleier å handle i noen av disse butikkene så er det ingen grunn til å ikke tjene CashPoints på handlekurven.

Denne utvidelsen finnes til Safari, Chrome, Firefox og Internet Explorer, men vær obs. CashPoints-knappen fungerer ikke hvis du har oppgradert til Windows 10 eller hvis du har installert Windows Edge.

For enda raskere opptjening av CashPoints kan du betale med Bank Norwegians kredittkort. Alt om kortet og hvor du søker kan du lese i vår komplette guide til Norwegian Rewards.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *