Nå lanseres SeatSpy – spar opptil 60%!

Få opptill 60% rabatt på SeatSpy - den beste søketjenesten for bonusreiser

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SeatSpy er den enkleste måten å søke etter bonusreiser på vi har sett så langt. Etter en innkjøringsperiode lanseres nå tjenesten offisielt og forhåndsbestiller du abonnement før 27. mai får du en ekstra god pris!

Denne artikkelen er publisert i samarbeid med SeatSpy.

For en liten stund siden skrev vi om SeatSpy, den nye søkemotoren for bonusreiser. SeatSpy er en av de enkleste søketjenestene vi har sett så langt, og etter en innkjøringsperiode er tjenesten nå klar for offisiell lansering.

SeatSpy

De fleste av oss har nok opplevd å sitte med en haug av bonuspoeng uten å finne noe bruke de på. Flyselskapene er generelt veldig flinke til å få oss til å tjene bonuspoeng på alt mellom himmel og jord, men når det kommer til å bruke de opptjente poengene, er vi stort sett overlatt til oss selv. Med SeatSpy blir det enklere enn noen gang å finne bonusreiser med British Airways, KLM, Virgin Atlantic og Air France.

Gode rabatter om du forhåndsbestiller nå

Den offisielle lanseringen av SeatSpy skjer 27. mai, altså om én måned. Du kan imidlertid tegne abonnement allerede i dag. Tegner du abonnement før 27. mai får du ekstra gode betingelser som du beholder til evig tid.

Tegner du Premium-medlemskap allerede nå får du de første tre månedene gratis og betaler deretter kun £1,99 (ca. 26,- kroner) per måned. Normalpris for Premium-medlemskapet er £2,99 (ca. 39,- kroner). Med Premium-medlemskap får du blant varsling på timen ved ledige seter og du kan få varslingene levert på WhatsApp.

SeatSpy medlemsnivåer

Tegner du First Class-medlemskap betaler du kun £2,99 per måned (ca. 39 kroner) mot normalt £7,99 (ca. 105 kroner). Dette er en besparelse på hele 60%! Med First Class-medlemskap kan du sette opp ubegrenset antall varslinger, få varslinger på SMS og flere andre funksjoner som introduseres i løpet av kort tid.

Begge medlemskapene vil også være gjeldende for nye flyselskaper og ekstra funksjonalitet som legges til. Medlemskapet vil med andre ord øke i verdi, samtidig som du beholder den gode prisen du får ved å melde deg inn før 15. mai.

Nye flyselskaper legges til forløpende

SeatSpy støtter per i dag flyselskapene British Airways, KLM, Virgin Atlantic og Air France, men flere selskaper legges til fortløpende. I tillegg får du også tilgang til andre nye funksjoner som kommer, som for eksempel «Experience alerts».

Du kan fortsatt bruke gratisabonnementet Economy med noe redusert funksjonalitet, men for profesjonelle bonusjegere er Premium- eller First Class-medlemskap absolutt verdt å vurdere.

Du kan registrere deg som brukes av SeatSpy her.

Forsidefoto: Karen Arnold

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *