Spennende nyheter fra Norwegian Reward i 2018

Nye fordeler i Norwegian Reward

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian har vært svært flinke til å fornye og forbedre sitt fordelsprogram Norwegian Reward. Priority Boarding og barnekonto er noen av nyhetene som kan gjøre 2018 til et spennende år for deg som jakter Rewards og Cashpoints.

Fordelsprogrammet Norwegian Reward så dagens lys i 2007 og har siden den gang fått over 7 millioner medlemmer verden over. Til sammen har medlemmene tjent nok Cashpoints til 7 millioner flyreiser!

Priority boarding som Reward

Norwegian annonserte i mars at de ville starte med priority boarding på noen utvalgte flyplasser. I løpet av 2018 vil denne tjenesten bli tilgjengelig som en ny Reward. Denne vil ha samme regler for bruk og varighet som våre øvrige Rewards, altså ubegrenset bruk i minst 12 måneder frem i tid. Priority boarding kan være svært nyttig på fulle flyvninger hvor kampen om plass i bagasjehyllen er på det tøffeste.

Barnekonto

I motsetning til konkurrenten har Norwegian Reward vært i stand til å tilby Reward Family, eller familiekonto for sine medlemmer en god stund nå. Dette innebærer at hele familien kan samle Cashpoints i en pott. Som en utvidelse av dette tilbudet lanseres nå barnekonto.

Alle som flyr med Norwegian kan tjene CashPoints, også barn. For å sikre en enkel og trygg administrasjon av barnas Reward medlemskap kan foresatte legge barn til i sin profil uten at det er behov for egen e-post adresse for barnet.

Limited Edition Rewards

Limited Edition Rewards varierer fra år til år og kommer på toppen av de ordinære medlemsfordelene du få i Norwegian Reward. Du opptjener med andre ord Cashpoints og Rewards som normalt.

Limited Edition Rewards 2018

I januar lanserte Norwegian Limited Edition Rewards for 2018. Disse gir deg mulighet til å få en gratis tur-retur flyvning hvor du måtte ønske, samt mulighet til gratis oppgradering på en av selskapets langdistanseruter.

Kvalifisering skjer i to nivåer. For å få Premium-oppgraderingen må du ha minst 10 t/r-reiser eller 20 enkeltreiser med Flex-billetter i 2018. For å få langdistansebilletten må du minst 20 t/r-reiser eller 40 enkeltreiser. Du kan lese mer om Limited Edition Rewards her.

Hvis du ikke har fått oppleve Norwegians premiumprodukt enda kan du lese vår test av ruten fra London til Buenos Aires her.

Endring i opptjening av Cashpoints på Flex-billetter

Norwegian-kortet
Betaler du med dette kortet får du fortsatt 20% opptjening på Flex-billetter.

Fra og med 15. april 2018 vil Reward-medlemmer få 10 % CashPoints opptjening på Flex-billetter fra Norwegian. Opptjening av CashPoints på disse billettene kan økes ytterligere med opptil 10 % om du har CashPoints boost Rewards. Betaler du billetten med Norwegian-kortet vil du få 20% som før. Maksimal opptjening av Cashpoints på flybilletter er stadig 20%.

Vil du vite mer om fordelsprogrammet eller Norwegian-kortet anbefaler vi at du leser vår guide til Norwegian Reward og vår guide til Norwegian-kortet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *