Stadige endringer på Oslo Lufthavn Gardermoen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Arbeidet med å ferdigstille arbeidene på Gardermoen fortsetter ufortrødent videre. På grunn av byggearbeider rett etter sikkerhetskontrollen må ARK, DnB, Caffè Ritazza, og ARG Fashion få ny midlertidig plassering.

Flyttingen er helt nødvendig ettersom den store byggeveggen bak sikkerhetskontrollen skal rives for å gjøre klart for «nye Oslo Lufthavn». Vi har i samarbeid med aktørene, som alle er lokalisert på innland, og funnet midlertidige plasseringer som vi mener vil være gunstige både for aktørene og for de reisende. Passasjerene skal fortsatt få kjøpt kaffe, bøker og vekslet penger før turen starter.

Joachim Westher Andersen – kommunikasjonssjef OSL

ARK
ARK ble flyttet 14. mars og har åpnet i ny drakt kun 50 meter innover i innlandspiren fra der den har vært tidligere. Den nye butikken blir noe mindre, men ARK på utland øker utvalget og får en ekstra kasse, slik at man totalt sett får samme kapasitet som før.

DnB
Mange er vant til å benytte seg av DnBs banktjenester rett etter sikkerhetskontrollen. 29. mars stenger dagens filial og innen 15. april vil det bli satt opp minibanker i området. DnB vil ha personell på stedet som vil hjelpe kunder med spørsmål, og det blir også et utvidet banktilbud i filialen i ankomsthallen.

Caffè Ritazza
21. mars stenger Caffè Ritazza og flytter inn i restauranten Sinnataggen, som ligger i andre etasje, vis-a-vis dagens Caffè Ritazza. Ny Caffè Ritazza åpner på nytt 29. mars og i mellomtiden kan Monolitten eller andre serveringssteder benyttes hvis man ønsker en kopp kaffe.

ARG Fashion menn
Klesbutikken på innland for herrer stenger dørene 28. mars og deler av varesortimentet flyttes til damebutikken litt lenger inn i innlandspiren. Selv om ikke utvalget blir like stort, blir det fortsatt mulig å shoppe herreklær før flyturen.

Endringer i ankomsthallen
Også i ankomsthallen må det gjøres endringer på grunn av utbyggingen. Dataspesialisten i ankomsthallen stenger 30. april og for å kompensere for dette vil det bli økt utvalg av telemobilprodukter i andre butikker og kiosker på flyplassen. Vær spesielt oppmerksom på at den 30. april flyttes bilutleien fra dagens ankomsthall over i P-hus P10. Det betyr at man må henvende seg i P-huset dersom man ønsker å leie bil.

Skilting og informasjon
Det skjer mange endringer i 2016 som følge av utbyggingen. Det blir flere midlertidige løsninger og det kan også bli trangt på dager med mange reisende. Men trøsten er at det kun gjelder for en kort periode før den nye flyplassen står ferdig med større plass til flere tilbud enn i dag.

Alle endringer vil bli godt skiltet og flyplassens ansatte kan hjelpe med svar på eventuelle spørsmål. Passasjerene kan også benytte seg av Oslo Lufthavns 24-timers kundeservice på Facebook, hvis man har spørsmål i forbindelse med reisen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *