Lån EuroBonus statuspoeng fra familiemedlemmer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Der skjer mange interessante ting bak kulissene hos EuroBonus for tiden, og mange medlemmer venter i spenning på hvilke endringer som kommer og hva disse vil bety for det enkelte medlem.

Frem til nå har vi hørt ganske så positive indikasjoner fra SAS, som blant annet vil bety at poeng i fremtiden ikke utløper hos aktive medlemmer. Det kunne vi avsløre her på InsideFlyer i forrige uke i et klipp fra et lengre videointervju som kommer i sin fulle versjon senere denne uken.

For kort tid siden kunne vi også fortelle at bonusbilletter i SAS Plus nå er blitt tilgjengelige og at prisen for bonusreiser til Asia er redusert.

InsideFlyer møtte SAS direktør Eivind Roald i Los Angeles i forbindelse med åpningen av den nye ruten mellom Stockholm og Los Angeles. Og det var interessante nyheter han kunne fortelle om.

Det har i et stykke tid vært mulig å overføre poeng fra familiemedlemmer i EuroBonus, men systemet har vært slik at disse poengene har blitt overført som ekstrapoeng, og dermed ikke telte med mot status hos det familiemedlemmet som mottok disse poengene.

Her kan du se et kort klipp fra vårt interviju med Eivind Roald, hvor han forklarer litt om muligheten for å låne statuspoeng hos familiemedlemmer i fremtiden:

Uten å røpe alle detaljene, så fortalte Eivind Roald til InsideFlyer at det vil komme endringer innen kort tid. Det blir mulig å «låne» statuspoeng fra familiemedlemmer hvis man for eksempel mangler noen poeng for å oppnå eller beholde et statusnivå hos SAS EuroBonus.

Detaljene rundt dette vil han dog ikke avsløre på nåværende tidspunkt, akkurat som vi enda ikke vet når denne endring trer i kraft.

Så de endringene vi frem til nå har hørt om og som vil komme innen kort tid er da følgende:

 • Livsvarig Gull status etter 10 år som Gullmedlem
 • Poeng utløper ikke for aktive medlemmer
 • SAS Plus billetter på langdistanse som bonusreiser
 • Prisreduksjon på bonusreiser til Asia

Det er også flere interessante ting i tillegg til dette på vei, og vi følger naturligvis utviklingen i EuroBonus tett her på InsideFlyer. Senere denne uken vil du kunne se et lengre intervju med SAS-direktør Eivind Roald, hvor han blant annet snakker videre om disse endringene hos EuroBonus, men også øvrige endringer som SAS kundene kan se frem til.

Kommentar

 1. Jone SE Moen sier

  Vil livsvarig Gull status ha tilbakevirkende kraft? Dvs, teller de 5 årene jeg allerede har hatt gull status?

  • Erling sier

   Det vil vi anta. Men de endelige detaljene på dette har ikke EuroBonus offentliggjort enda.
   Jeg lurer jo også på om det blir et strengt regime på dette med 10 sammenhengende år. Selv har jeg hatt gullkort i 16 av de siste 18 årene. Men i fjor tok jeg softlanding til gull fra Diamond, og da gjelder det plutselig ikke med 10 år på rad. Så jeg er litt spendt her…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *