Star Alliance åpner egen lounge ved flyplassen i Roma

Star Alliance lounge Roma

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fredag 29. juni åpnet Star Alliance en ny lounge ved Fiumicino-flyplassen i Roma. Loungen er åpen for passasjerer som flyr Star Alliance i business class eller innehar Star Alliance Gold-status. Spesielt nyttig er dette for passasjerer som flyr SAS og ikke lenger har tilgang på tredjeparts-loungene på flyplassen.

SAS valgte i fjor å avslutte sitt samarbeid med de aller fleste tredjeparts lounger på flyplasser de flyr til, noe som førte til at passasjerer med gullkort eller som flyr SAS Plus ble stående uten loungetilbud på flyplasser i Europa hvor Star Alliance ikke har noen tilstedeværelse.

Den nye loungen ligger på øvre plan i terminal 3 ved boarding zone D, hvor de fleste Star Alliance-flygninger ved flyplassen går fra.

Skal styrke Star Alliance-merkevaren

Sammen med Aviapartner og Aeroporti di Roma, har Star Alliance pusset opp en eksisterende lounge og bygget den første dedikerte Star Alliance-loungen ved flyplassen i Roma. Den nye loungen har en elegant og moderne innredning med italienske dseignmøbler, bemannet bar og kaffebar, og mat fra det italienske kjøkken.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Loungen har selvfølgelig gratis WiFi, rikelig med strømuttak og USB-kontakter og avskjermede områder for telefoni. Loungen har plass til rundt 130 gjester og er åpen fra 05:15 til 21:15 hver dag.

– I Star Alliance har vi som overordnet mål å øke kvaliteten på kundenes reiseopplevelser, og et godt loungetilbud er en viktig del av denne strategien. Med den nye lounge i Roma utvider vi nettverket vårt av Star Alliance-profilerte lounger til totalt sju flyplasser og tilbyr kunder som reiser fra Roma en førsteklasses loungeopplevelse, sier Christian Draeger i Star Alliance i en pressemelding.

Per i dag har 17 Star Alliance-selskaper flygninger fra Roma, til 25 forskjellige destinasjoner i 20 land.

Flere Star Alliance-lounger på vei

Flyselskapene i Star Alliance har i dag mer enn 1000 flyplasslounger i nettverket sitt, i tillegg til de syv loungene alliansen selv opererer. Disse sju finnes i Buenos Aires (EZE), Los Angeles (LAX), Nagoya (NGO), Paris (CDG), Rio de Janeiro (GIG), Roma (FCO) og São Paulo (GRU).

Godt nytt for SAS-reisende er at alliansen planlegger å bygge flere lounger i Star Alliance-profil, og allerede tidlig neste år åpner en ny Star Alliance-lounge i Amsterdam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *