Snart kan du bestille Star Alliance-bonusreiser på nett

Star Alliance poengbilletter på nett

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Frem til nå har du måtte ringe SAS’ kundeservice i Tallinn for å booke bonusreiser med Star Alliance, det kan det snart bli slutt på.

Skal vi tro kommersiell direktør i SAS, Eivind Roald, så jobber Star Alliance med et felles bookingsystem for bonusreiser. Når dette er ferdig vil det også bli implementert inn i både websiden og appen til SAS. Dette kom frem i et intervju med med Daniel fra Dantorp Aviation:

I løpet av de seks til ni neste månedene vil vi introdusere muligheten for å få tilgang til bonuspoeng hos alle Star Alliance-medlemmene. Star Alliance utvikler dette først på egenhånd. De har fortalt oss at det skal være klart før jul, og så snart det er klart skal vi integrere det med våre systemer. I fremtiden skal du kunne bestille bonusreiser i SAS-appen eller på nettsiden.

Det er ingen tvil om at det i 2017 er forventet at man kan bestille flybilletter på nett, uansett om man betaler mer penger eller poeng. I tillegg er det et kjært tilskudd å få enklere tilgang på Star Alliance poengbilletter. Spesielt når vi vet hvor dårlig tilgang det er på ledige seter blant annet i SAS business.

Det vil gi våre fem millioner Eurobonus-medlemmer en bredere tilgang til å bruke sine poeng hos flyselskaper verden over. Du skal umiddelbart kunne se at det er tilgjengelige bonusseter hos Air China fra Stockholm. Det vil bli en mye bedre løsning for alle Star Alliance-kunder, sier Eivind Roald til Dantorp Aviation.

Samtidig som det blir enklere å bestille billetter hos Star Alliance-partnere, øker også konkurransen om de få setene som er tilgjengelige. Det blir spennende å se om flyselskapene vil gjøre noen endringer i antall bonusseter og når disse blir sluppet. Kanskje vil vi se en mer standardisert løsning og flere seter.

Hva tror du den nye bonusreiseportalen til Star Alliance vil bringe?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *