Star Alliance business class til Toronto, Canada fra 12318,-

Toronto, Canada

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Planlegger du Canada-tur til neste år kan det være smart å booke nå. Vi finner nå priser ned i 12 318 kroner med avreise fra Oslo Lufthavn.

Skal du legge turen til Canada neste år har vi gode nyheter. Akkurat nå finner vi svært gode priser med Star Alliance-selskapene LOT Polish Airlines og TAP Air Portugal til Toronto. Reiser du med TAP kan dette også være en god mulighet til å dra inn en god del av bonuspoengene du trenger for å sikre deg gullkort (eller bedre) i SAS EuroBonus.

Toronto i business class for 12 318,-

Vi har som vanlig brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste prisene. Vi har ikke rukket å sjekke alle rutealternativer, så det kan lønne seg å gjøre noen søk på egen hånd for å finne de beste prisene. Så vidt vi kan se er det god tilgjengelighet det neste år. Opphold mellom lørdag og søndag eller seks netter kreves for å få de beste prisene.

Star Alliance business class til Toronto. Priser fra momondo.no.
Skjermdump fra momondo.no
Reiserute fra gcmap.com
Kart fra gcmap.com

Bonuspoeng

Opptjeningen til SAS EuroBonus med TAP Air Portugal er fortsatt svært generøs. TAP gir hele 200% opptjening på alle business class-billetter, noe som skulle gi rundt 21 190 poeng, eller nesten halvveis til EuroBonus Gold.

For å være helt ærlig så er vi ikke helt sikre på opptjening på disse billettene hos LOT. Business class med LOT gir normalt 200% opptjening i business class (C og D) til SAS EuroBonus. Disse billettene bookes imidlertid i billettklasse F, som ifølge SAS sin opptjeningtabell er økonomiklasse med 100% opptjening. Går du ut ifra 100% slipper du i alle fall å bli skuffet.

Du kan selvfølgelig også kreditere til andre bonusprogram i Star Alliance.

Hvem har det beste produktet?

Det kommer litt an på hvilket fly du faktisk ender opp i, men vinner du utstyrslotteriet og får fly TAP Air Portugals nye Airbus A330neo er det liten tvil om at det er her du finner det beste harde produktet. TAP Air Portugal har imidlertid en ganske fragmentert langdistanseflåte, med vidt forskjellig innredning.

TAP Air Portugal Airbus A330neo business class
TAP Air Portugals nyeste Business Class-produkt. Foto: Airbus / TAP Air Portugal

Vi har ikke testet LOT business class på long haul enda, men det ser ut som et helt greit produkt. Det er riktignok 2-2-2 layout i kabinen, men det er forholdsvis få seter og de kan legges helt flatt. LOTs langdistanseflåte består utelukkende av Boeing 787 Dreamliner.

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de som tipset oss om denne reisedealen.

Forsidefoto: ElasticComputeFarm / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *