Få ekstra Trumf når du booker reiser gjennom ViaTrumf denne uken!

Få ekstra Trumf-bonus med ViaTrumf når du booker reiser denne uken

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Denne uken kan du spe på med bonuspoeng om du booker reiser og hotellopphold gjennom ViaTrumf. ViaTrumf tilbyr økt opptjening hos flere interessante partnere, noe som igjen betyr flere bonuspoeng.

Vi elsker ViaTrumf! Bor du mye hos Nordic Choice Hotels eller booker hotellopphold gjennom nettbaserte reisebyråer er det mange poeng å hente her. Denne uken har ViaTrumf i tillegg enn kampanje med økt opptjening hos flere populære reiseaktører.

De beste tilbudene

Det er først og fremst på hotellbookingene det er mye å spare. Det som kanskje er det beste tilbudet i kampanjen, i alle fall for deg som reiser mye i Norden, er 9,3% bonus på alle bookinger fra Nordic Choice Hotels. Siden Trumf-poeng også kan veksles inn i poeng i Nordic Choice Club, har du en svært god mulighet for å øke poengbeholdningen her.

Denne uken får du hele 9,3% bonus om du booker Nordic Choice Hotels gjennom ViaTrumf. Bonuen kan kombineres med opptjening i Nordic Choice Club.

Dersom du ikke følger noe bestemt bonusprogram i en av de store hotellkjedene får du også litt ekstra om du gjør unna bestillinger hos Expedia eller hotels.com neste uke. Er du ny kunde hotels.com vanker det hele 9% bonus her også.

Andre aktører som gir økt opptjening på denne kampanjen er eBeach, Risskov Bilferie, Booking.com og HomeAway.

Få bonuspoeng når du handler på nett

Som Trumf-medlem får du Trumf-bonus i et bredt utvalg av nettbutikker når du bruker ViaTrumf. Trumf-poeng er en svært fleksibel valuta som både kan tas ut i cash, eller veksles om til bonuspoeng i SAS EuroBonus eller Nordic Choice Club.

Dersom du vil vite hvordan du får mest ut av ditt Trumf-medlemskap bør du lese vår guide til Trumf og ViaTrumf.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *