MegaDo feirer 10 års-jubileum – bli med på feiringen!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Årets største og viktigste begivenhet for deg som lever for fly, bonusprogrammer, luftfart og reiseliv er tilbake! Vi snakker selvfølgelig om MegaDo, som i år feirer 10 års-jubileum. Årets MegaDo arrangeres i samarbeid med Star Alliance og som vanlig får våre lesere muligheten til å sikre seg billetter før alle andre.

MegaDo logoMegaDo feirer 10 års-jubileum i år og det skal feires! Årets leirskole for fly- og bonusinteresserte arrangeres i samarbeid med Star Alliance og starter hos Lufthansa i Frankfurt og ender opp i Zagreb, som er Croatia Airlines sin hjemby.

Nytt av året er ett program kall Beyond MegaDo for de som ønsker en utvidet tur.

MegaDo charter flight

Årets offisielle charter flight skjer med en Airbus A320 fra Croatia Airlines. Vi skal først fly fra Frankfurt til Airbus sin private flyplass Hamburg Finkenwerder Airport (XFW). Her får vi en omvisning på Airbus-fabrikken hvor blant annet A320-serien produseres.

Deretter går turen videre til Dubrovnik og vårt eget beach party, før vi til slutt ender opp i Zagreb.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Som vanlig blir det mat, drikke og vanvittig god stemning underveis.

Du finner hele det offisielle programmet på MegaDos nettsider, men som alle MegaDoere vet kommer det en rekke overraskelser utover det som står i programmet.

Eksklusivt forsalg for våre lesere

MegaDo blir alltid raskt utsolgt. Billettsalget åpner egentlig 3. juni, men som vanlig får inntil 30 InsideFlyer- og FlyPrat-medlemmer mulighet til å registrere seg før alle andre.

Du finner mer informasjon og påmelding i denne forumtråden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *