I sommer flyr barn mellom 2 og 11 år «gratis» med SAS

Barn reiser gratis med SAS

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Travelers start young sier SAS om sin siste kampanje. I sommer kan du nemlig slippe unna med bare skatter og avgifter når du skal ut reise med barn mellom 2 og 11 år. Helt gratis er det altså ikke, men det kan fortsatt være penger å spare.

SAS har også tidligere hatt lignende kampanjer hvor barn under 12 år reiser tilnærmet gratis i følge med en voksen. I kampanjeperioden betaler du nemlig kun skatter og avgifter, og kan dermed slippe unna med så lite som 183,- kroner per barn per vei.

poengrabatt fra SAS

Norden og utvalgte reisemål i Europa

Selv om dette er godt nytt for barnefamilier som ikke har bestilt sommerferien enda, er det selvfølgelig noen begrensninger. Som med alle andre tilbud i denne bransjen. Tilbud gjelder reiser i Norge og Norden, samt utvalgte byer i Europa. Det er begrenset antall seter, men det var lett å finne ledige plasser på tilfeldig valgte datoer og reisemål.

Du finner fullstendig oversikt over reisemål og betingelser på SAS sine nettsider.

Betingelser

Reiseperioden for tilbudet er 10. juni til 22. september 2019. Barn mellom 2 og 11 år betaler kun skatter og avgifter i følge med minst en voksen. Hele reisen må være innenfor reiseperioden og antall plasser er begrenset.

Siste frist for å bestille er 3. juni 2019.

God tur!

Forsidefoto: Natalya Zaritskaya / Unsplash

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *