Vinteren 2016: Star Tour vil ta nordmenn til Marokko i vinter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Star Tour annonserte tidligere denne måneden at de er tettere knyttet til sitt internasjonale nettverk og vil med det dra nytte av TUI-guppens eksisterende tilbud, lanseringen av Marokko som ny destinasjon fra Norge er et eksempel på dette. I Marokko tilbyr Star Tour 5 RIU-hoteller, der TUI eier 50 %. 

– Marokko har historisk vært veldig populært hos nordmenn, og jeg har stor tro på at det vil bli det i vinter også. Både Marrakech og Agadir byr på en fantastisk blanding av kultur, matopplevelser, et fortryllende landskap, godt sommervær og vakre strender,

Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Marrakech

Gå inn i en verden som vibrerer av folkeliv, dufter og farger. I Marrakech kan du drikke mynte-te og handle lokalt håndverk, spise godt og se utover Djemaa el Fnaa-torget fra en takterrasse i solnedgangen. Kombiner shopping og opplevelser med avkobling på hotell med fine bassengområder.

Agadir – Marokko

Hvis du ønsker en badeferie blandet med litt orientalsk kultur er Agadir ett av våre beste tips. Byen er en sjarmerende blanding av palmekantede avenyer, moderne butikker, franskinspirert mat, krydderduftende markeder og minareter med bønnerop. Den 6 kilometer lange stranden er bred og langgrunn og passer godt til både windsurfere og barnefamilier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *