Etihad (EAP) vil samordne sitt lojalitetsprogam

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etihad Airways Partners (EAP) som er et samarbeid på tvers av åtte flyselskaper, har i dag annonsert at de tar sikte på å samkjøre fordelene for medlemmer av de ulike bonus-programmene som drives av de ulike flyselskapene. EAP er et partnerskap bestående Etihad Airways, airberlin, Alitalia, Air Serbia, Air Seychelles, Etihad Regional, Jet Airways, og NIKI.

De siste forbedringene er en del av en pågående strategi for å styrke kundenes lojalitet, og skape verdens beste lojalitetsprogram. I dag drives det fire  ulike bonusprogram for EAP flyselskapene og det inkluderer Etihad Guest som brukes av Etihad Airways, Air Seychelles, Air Serbia og Etihad Regional, topbonus for airberlin og NIKI, JetPrivilege for Jet Airways, og Mille Miglia for Alitalia. Etihad er derfor både involvert i Sky-Team og Oneworld sfæren.

Totalt tilbyr selskapene et nettverk med over 400 destinasjoner fordelt på seks kontinenter.

 «Vi introduserer løpende endringer og forbedringer, for å lage et forbedret bonusprogram for passasjerer som reiser på tvers av EAPs nettverk. Vi ønsker å gi alle våre medlemmer et komplett tilbud av  høy kvalitet og en praktisk reiseopplevelse på tvers av alle partnerselskapene.»

Bruno Matheu, CEO i Etihad Airline Equity Partners

 

Lounge og innsjekk

«Selskapene i EAP-partner programmet har allerede tatt viktige skritt for å samordne sitt produkt. For eksempel har alle selskapene installert senge-seter i Business Class på long-haul reiser. Vi ønsker å forbedre oss ytterligere, og ved å samkjøre medlemsnivå kan vi sikre oss at alle våre mest lojale kunder opplever den samme servicen på alle selskapene i alliansen.»

Umiddelbart vil det bli endringer på flere områder som prioritert innsjekking, prioritert ombordstigning, lounge-tilgang, ekstra baggasje og  økt opptjening av bonuspoeng basert på medlemsnivå.

En del av InsideFlyer.no medlemmene fikk status-matchet til Etihad Guest Gold for ca. 15 måneder siden. Var du en av dem, vi ønsker gjerne kontakt med medlemmer av bonusprogrammet, og som har benyttet seg av dette.

Kilde: arabianbusiness

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *