Status-match hos Hilton HHonors med gyldighet ut mars 2019

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ifølge bloggen Loyalty Lobby tilbyr Hilton nå en utvidet sin status challenge / match med utløp i mars 2019. Tilbudet er ikke publisert på Hiltons HHonors hjemmesider.

Når du sender en forespørsel om en Status Match til Hilton, vil du (dersom innvilget) automatisk få matchet din status hos HHonors i 90 dager. For å beholde denne statusen frem til mars 2019, må du fullføre fire opphold i løpet av en 90 dagers periode for å beholde Gold-status, eller åtte opphold for å beholde Diamond status. Merk at dette er opphold og ikke netter.

Slik gjør man en Status Match

For å få Status Match hos Hilton, må du ha status hos en annen stor hotell-kjede. Lojalitets programmer som er oppført på Hilton nettsted for å matche inkluderer følgende program:

  • Starwood Preferred Guest
  • IHG
  • Hyatt
  • Marriott

Har du status hos en annen kjede, kan du velge «Other»  alternativet i menyen. Det er ikke godt å si hvilket nivå du vil bli tildelt hos Hilton HHonors basert på statusen du ønsker å matche fra. På statusmatcher.com er det i den senere tid rapportert om «match» fra IHG Platinum, Marriott Platinum og SPG Platinum til Hilton Diamond.

Gå til Hiltons nettsted, og send inn bevis på statusen din. Legg også med en kvittering for et opphold (med kjeden) i løpet av de siste 12 månedene.

Gold-status hos Hilton krever vanligvis 20 opphold, 40 netter eller 75.000 basis poeng, og Diamond status krever vanligvis 30 opphold, 60 netter eller 120.000 basis poeng.

Har du forsøkt å matche ?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *