Sterk vekst for treningsreiser

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norges største feriearrangør har økt salget av treningsreiser med 134 prosent mot i fjor. Fokus på både trening og kos er suksessformelen, mener Ving.

– Det er turene med variert innhold som er mest populære, med Ving Camp som den mest etterspurte. Det er moro å se at så mange reiser om igjen og om igjen, og gruppen med treningsambassadører blir stadig større. Det ser vi blant annet på bilder og kommentarer som deles i sosiale medier, sier informasjonssjef Elisabeth Larsen-Vonstett i Ving.

Hun var selv med på en treningstur til Gran Canaria i vinter, og synes det var motiverende å se så mange glade og takknemlige deltagere.

– Det henger nok sammen med at det er plass til både trening, kos og hvile på turene våre. Alle utfordres på sitt nivå, og det er ingen som ser rart på deg hvis du unner deg et glass vin til lunsj, fortsetter Larsen-Vonstett.

Yoga og triatlon

– Målet vårt er ikke at deltagerne skal være med i fitness-konkurranser, men at de skal oppleve treningsglede og samhold. Det blir knyttet mange nye vennskap på turene våre, sier hun.

Du trenger altså ikke være topptrent for å reise på en treningstur, men det finnes naturligvis også alternativ for deg som ønsker enda større utfordringer. Ving tilbyr blant annet tøffere camper med triatlon og sykling, og forventer en vekst i etterspørselen etter denne typen reiser de neste årene.

– Totalt planlegger vi 24 treningsreiser neste år. Vi har blant annet helt nye yogaturer med Henriette Lien. Den ene går til Thailand i januar, og ble rask full. Den andre går til vårt nye og populære voksenhotell Casa Cook på Rhodos i juli. Denne blir nok også raskt fullsatt, sier Larsen-Vonstett.

Kilde: Ving

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *