Sterkt tilbud for Europa og Nord-Amerika: Mumbai som ny rute i Asia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Finnair har oppdatert sine flyruter og sommeren 2022 får reisende mulighet til å besøke flere spennende destinasjoner. Finnair kobler reisende fra Helsinki-huben til nesten 70 europeiske destinasjoner, fem nordamerikanske destinasjoner og åtte asiatiske destinasjoner, inkludert den nye destinasjonen Mumbai, i løpet av sommersesongen 2022.

I sommer skal vi øke våre flyvninger til over 300 daglige flyvninger. Jeg er spesielt glad for at vi kan fortsette å tilby alle disse viktige destinasjonene for nordmenn på både forretnings- og fritidsreiser.

Vi fortsetter å betjene våre asiatiske destinasjoner, og har også et utmerket tilbud i Europa og Nord-Amerika.

Robert Lönnblad, sjef for Finnair i Skandinavia.

Finnair informerer kundene personlig via e-post og tekstmeldinger om endringer i flyreisene deres. Reisende kan enten endre reisedatoen eller be om refusjon, hvis de ikke ønsker å bruke en alternativ flyvning eller dersom en annen rute ikke er tilgjengelig.

Finnair sitt asiatiske tilbud består av daglige flyvninger til Bangkok, Dehli, Singapore og Toyko, tre ukentlige flyvninger til Seoul, to ukentlige flyvninger til Hongkong, en ukentlig flyvning til Shanghai, og en ny rute til Mumbai, India, med tre ukentlige flyvninger.

Satser videre i USA

27. mars åpner Finnair sin nye rute til Dallas Forth Worth, med fire ukentlige flyvninger og full tilknytning til American Airline sitt omfattende nettverk i USA. En annen ny rute, Seattle, åpner 1. juni med tre ukentlige flyvninger. Finnair flyr også til New York JFK og til Chicago daglig, og til Los Angeles tre ganger i uken. I tillegg flyr Finnair daglig fra Stockholm, Arlanda, til New York, JFK, og til Los Angeles fire ganger i uken.

Sterke i Europa

I Europa har Finnair et sterkt nettverk med nesten 70 destinasjoner, inkludert fritidsdestinasjoner i Sør-Europa som Alicante, Chania, Lisboa, Nice, Porto og Rhodos, alle med flere ukentlige flyvninger. De som ønsker byopplevelser vil glede seg over de minst doble daglige forbindelsene Finnair tilbyr til viktige europeiske byer som Amsterdam, Berlin, Brussel, Hamburg, London, Milano, Paris, Praha og Roma. I Skandinavia og Baltikum tilbyr Finnair flere daglige flyvninger til hovedstedene Stockholm, København, Oslo, Tallinn, Riga og Vilnius.

Flyreisene er til salgs på Finnair.com og hos reisebyråer fra og med i dag. Mumbai-flyvningene vil være tilgjengelig for salg fra 5. april.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *