Super-deal: 5 000 EuroBonus-poeng per leie hos Avis

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Innehavere av SAS EuroBonus MasterCard bør lese dette. Vi skrev i forrige uke om den pågående kampanjen som gir 5 000 EuroBonus-poeng for leie av bil hos Avis, hvis man betaler med SAS EuroBonus MasterCard. Denne dealen viser seg å være bedre enn antatt, så vi vil gjerne gjøre oppmerksom på den på nytt.

Det er nemlig to ting som gjør denne kampanjen svært lukrativ:

1. Det er ikke noen begrensninger på leieperiode. Vanligvis kreves at man leier bil for et visst antall dager på rad, før man kan innkassere bonuspoengene. Her kan man benytte seg av kortest mulige leieperiode, og fremedeles få full pott på 5­000 poeng. Dette står svart på hvitt i kampanjens vilkår:

EBAvisTC

2. Bonusen på 5 000 poeng gjelder ikke kun én gang, men for hver gang man leier bil innenfor kampanjeperioden. Det betyr at man kan leie bil flere ganger, og få 5 000 bonuspoeng hver gang! Dette står nemlig i e-posten som ble sendt ut i forbindelse med kampanjen:

For each rental

Hva betyr dette?

Dette betyr at dersom du planlegger å leie bil i Europa, Afrika eller Midt-Østen før 31. oktober i år, bør du vurdere følgende:

1. Dersom du har SAS EuroBonus World MasterCard og skal leie bil innenfor rammene av kampanjen: Lei for all del hos Avis, selv om andre selskaper er litt billigere.
2. Dersom du skal leie bil, men ikke har SAS EuroBonus World MasterCard: Skaffe deg gjerne kortet utelukkende på grunn av denne kampanjen. Les mer om dette kortet her. Når kortet er anskaffet, se punkt 1.

Dersom du har SAS EuroBonus World MasterCard men ikke har planer om å leie bil: Vurdér å leie bil bare for å opptjene bonuspoeng. Les mer om dette lenger ned i artikkelen. Dersom du verken har SAS EuroBonus World MasterCard eller planer om å leie bil: Dette kan være en god anledning til å skaffe seg kortet, og deretter leie bil kun for poengenes skyld.

Triks

Dersom du benytter deg av denne kampanjen, og for eksempel skal på en ukes bilferie: 7 dagers leie vil gi deg 5 000 EuroBonus-poeng, akkurat som kun én dags leie vil gi. Derfor bør du heller vurdere å levere leiebilen og ta ut ny hver dag, noe som vil gi deg 7 x 5 000 = 35 000 EuroBonus-poeng!

Bør jeg leie bil kun for å opptjene disse poengene?

Det finnes absolutt scenarier som tilsier at man bør gjøre det. For at dette skal være lønnsomt, må prisen for leiebilen være så lav som mulig. Om man i tillegg har behov for å leie bil og kan slå to fluer i en smekk, er det nesten ikke noe å lure på. Det hjelper også å ha et spesifikt formål med poengene, og hvis man kan bruke poengene i kampanjeperioder øker verdien enda mer.

Her er et eksempel på billeie i Oslo på en vilkårlig dato innenfor kampanjeperioden:

Avis Oslo

565 kroner gir deg altså bil i et døgn, samt 5 000 EuroBonus-poeng. I tillegg opptjenes 10 poeng per 100 kroner man bruker på MasterCardet. Leier man to ganger, får man 10 000 poeng, som er nok til en flyreise innenriks. Da har man altså betalt 1130 kroner for dette.

La oss se hvilken verdi disse 10 000 poengene potensielt kan ha. Her har vi søkt på reise til Longyearbyen fra tre forskjellige byer:

Priser LYR

Dette er en destinasjon som ofte er langt dyrere enn disse prisene, så her får man virkelig god valuta for p(o)engene.

Denne uken er det også 50% poengrabatt på reiser innenriks, hvilket betyr at for eksempel Kristiansand – Longyearbyen kun koster 5 000 poeng tur/retur. Disse poengene betaler du altså kun 565 kroner for i eksempelet over. Det betyr en besparelse på hele 3 181 kroner fra Kristiansand til Longyearbyen!

Så da gjenstår bare følgende spørsmål:

Hvem kan finne den billigste leiebilen?

Post gjerne dine funn i kommentarfeltet under, eller i denne forum-tråden.

 

 

 

Kommentar

  1. Simen sier

    Jeg skal på ferie med 2 andre familier. Vil jeg kunne leie bil for de andre familiene, og oppnå 3×5000 poeng? Jeg klarer ikke å se noe som taler for eller imot dette i kampanjevilkårene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *