Stor SAS EuroBonus-kampanje. Spar opptil 50%

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS har i dag sparket igang en ny kampanje for bonusreiser, og la det være sagt med det samme: det er snakk om mange destinasjoner og gode rabatter.

Fra i dag kan denne kampanjen bestilles av EuroBonus Pandion og Diamond-medlemmer. I morgen, tirsdag, av Gull-medlemmer og fra onsdag av øvrige EuroBonus-medlemmer.

I denne kampanjen kan du velge mellom stort sett alle SAS-destinasjoner, både i Europa og på langrutene.

Alle SAS sine langruter (med unntak av Stavanger-Houston, som nettopp har været solgt med 50% rabatt) er med i tilbudet. Dette tilbudet gjelder dog bare for Economy Class (SAS Go).

0806 02

Reiseperioden er til vinteren, og man kan reise mellom 3. november 2015 og 16. mars 2016 på langrutene.

Har du ikke lyst eller mulighet til å reise på langrutene, så er det i kampanjen også fritt valg på alle ruter i Norden og Europa. Rabatten er størst på innenriks og mellom de nordiske land, hvor du kan spare 50%, mens besparelsen ikke er så stor i resten av Europa. Rabatten svarer generelt til de normale “Point Bargains”, men her er det tilbud på langt flere destinasjoner i samme kampanje.

0806 03

Tilbudene i Europa gjelder allerede fra 22. juni og frem til 31. oktober 2015

Kan ikke bestille Hong Kong on-line
Selv den kommende ruten mellom Stockholm og Hong Kong kan bestilles med rabatt i følge tilbudet, hvilket er noe underlig da det nemlig ikke er mulig å bestille denne ruten på SAS sine hjemmesider. Faktisk har det aldri været mulig å bestille denne ruten som bonusreise online.

Oppgir man Hong Kong som destinasjon, så får man bare en feilmelding om at SAS’ IT-systemer ikke finner denne destinasjonen. Forhåpentligvis fikser man dette problemet snarest, eller så får man ringe SAS om man vil booke denne.

0806 04

Du kan lese mer om denne kampanjen ved å klikke deg inn på denne linken.

 

Opprinnelig skrevet for bonusfeber.dk av Flemming Poulsen

Hovedbilde: sasgroup.net

Kommentar

 1. Php7980 sier

  For en nedtur, ble så glad og var helt klar for å bestille bonusreiser. Så ser jeg at det er bare for diamond members ;-(

  • Erling sier

   Det er bare i dag (mandag 8 juni). I morgen kan i tillegg alle gull medlemmer benytte seg av tilbudet, før alle EuroBonus-medlemmer har tilgang til tilbudet fra onsdag av. Så ingen grunn til panikk! 😉

  • Erling sier

   Hei!
   SAS deler opp bonusbillettene i “Best pris” og “Best tilgjengelighet”. Sistnevnte har bedre tilgjengeliget, og du kan eventuelt også delbetale med penger, og skal du betale med poeng er den dyrere i antall poeng enn “best pris”. Hvis du booker bonusbillett i “Best tilgjengelighet” så kan du bruke Optiontown. Det tilbudet som omtales i rapporten er av typen “best pris” så de kan ikke kombineres med Optiontown.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *