Supersalg til Boston med Norwegian

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Lyst til å se Red Sox på hjemmebane? Norwegian har nå billetter til 799,- for reise til Boston med deres Boeing 787-800 Dreamliner.

Eneste betingelsen er at du reiser ut fra Norge 2. eller 9. april, og du må bestille innen 23. februar. Så vær rask dersom du vil sikre deg en tur/retur-billett til USA for under 2.000 blnake kroner! Ja, det er helt korrekt at det er så billig. Du kan booke reisen ved å trykke på denne linken. Her er et eksempel med avreise lørdag 2. april med retur fredag 8. april:

Norwegian_boston

Hvordan er det å fly med Norwegians Dreamliner, tenker du? Vel, den har vi selvfølgelig testet for deg. Les hele testen her. For at du skal kunne reise så rimelig fordrer det at du reiser kun med håndbagasje og tar med deg mat og drikke, eventuelt kjøper noe på flyet. Å pakke lite og lett er en egen kunst, men mange venner av InsideFlyer reiser aldri med innsjekket bagasje uansett hvor lenge de er borte. I alle fall ikke når det er under halvannen uke…

Og hvorfor skal man reise til Boston? Byen er en vakker by, og en av de eldste og mest velstående i USA, grunnlagt allerede 17. september 1630. Ikke overraskende er den oppkalt etter Boston i England. Les f.eks. dette reisebrevet på vårt forum for mer inspirasjon til hva man kan gjøre og se der.

God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *