Supertilbud fra Widerøe i helgen!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hele helgen – t.o.m. 14. februar – kan du booke to billetter til prisen av én! Hvem du tar med deg er opp til deg.  En god venn, en barndomskamerat, en nabo eller om du benytter anledningen til å bestille en reise du kan gi i gave til noen du har kjær på Valentines Day. 

Salgsperioden er fra i dag 12. februar  til og med søndag 14. februar 2016, mens reiseperioden er fra 1. juli – 31. oktober 2016.

Tilbudet kan kun bestilles gjennom denne linken.

Ikke la muligheten fly fra deg. God reise!

Øvrige betingelser:

  • Tilbudet gjelder 2 personer og kan kun bestilles på denne nettsiden. Det er også mulig å ta med ett spedbarn på reisen. I så fall, angi i feltet «Eventuelle andre spesielle ønsker» på betalingssiden i bestillingsprosessen at du har med spedbarn på reisen.
  • 2 for 1 tilbudet gjelder kun selve flyreisen, ikke ekstratjenester som ekstra bagasje, fri endring osv. Slike ekstratjenester vil kun gjelde hovedbillett, ikke gratisbillett.
  • Tilbudet kan ikke benyttes til barn som reiser alene.
  • Avbestilling: 2 for 1 billetter har som alle andre billetter 24-timers angrefrist. Ved avbestilling av hovedbillett, vil også gratisbillett bli avbestilt.
  • Endring: Hovedbillett og gratisbilllett henger sammen og kan ikke brukes hver for seg.Dersom hovedbillett endres vil det når det er kjøpt økonomibilletter ikke lønne seg å endre gratisbillett, da gebyr pluss prisdifferanse fra kr 0 gjør det billigere å kjøpe ny billett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *