Swiss First Class Lounge, Zurich

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Zurich er uten tvil en av Europas enkleste og mest moderne flyplasser. Reiser du på First Class, begynner servicen med en dedikert lobby skjermet fra alt sommerkaoset, Business Class passasjerer og alt annet riff raff 😉

En hyggelig dame møtte oss, ba om pass og parkerte oss i noen dype, behagelige lærstoler mens hun sjekket oss inn.

DSC04207 DSC04206

Etter ett par minutter kom hun med boardingkortene og vi ble sendt til Fast Track med en invitasjon til Swiss First Class Lounge. Rett etter sikkerhetskontrollen tok vi til høyre og det tok bare ett par minutter å spasere til Swiss sine lounger.

Vi ankom rundt kl 1030 og de holdt akkurat på med å rydde vekk frokosten og sette frem lunchen. Vi var de eneste gjestene denne formiddagen.

Loungen har buffet, men også en restaurantavdeling der man kan bestille fra meny. Her er lunchmenyen:

DSC04214

 

 

Siden vi fortsatt var passelig jet lagged var vi egentlig klar for frokost, ikke lunch, noe som overhodet ikke var noe problem. De tok frokostbestillingen på strak arm

 

DSC04209 DSC04216

 

Buffeten hadde godt utvalg

 

DSC04212

 

I tillegg til ett behagelig sitteområde, tilbyr loungen dusjfasiliteter, hvilerom med seng og ensuite dusj, ett par private VIP rom og en cigarlounge, Internet er selvsagt gratis. Dersom du har avreise fra satelitterminalen, bringer de deg til flyet når det er klart for avgang.

Konklusjon: Swiss tilbyr First passasjerer en herlig lounge som har ett fantastisk mat og drikkeutvalg i rolige omgivelser med flott utsikt over tarmac.

Terningkast 6

Beliggenhet: Airside center, til høyre når du kommer igjennom sikkerhetskontrollen, en trapp opp

åpningstid: 0545 til 2230 alle dager

Adgang for Lufthansa og Swiss sine First passasjerer, samt Miles & More Hon Circle

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *