Taipei Morning Hotel

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Taipei Morning hotel er et lite intimt og meget rimelig hotell som ligger få minutter med drosje fra Taipei togstasjon. Hva som er sentralt i en så stor by som Taipei vil jo naturligvis være avhengig av hva du skal i byen og i hvilke strøk du trives i. Dette må sies å være litt utenfor de mest populære turist destinasjonene, men allikevel midt i sentrum.
Området hvor dette hotellet ligger er typisk lokalt og få om noen vestlige personer var å se her, her får du faktisk smakt litt på det virkelige Taipei.
Hotellet ligger i 4 og 5 etasje av en bygning med heis opp direkte fra gateplan. Her satt en smilende og meget hyggelig portier å administrerte adgangen til bygningen, en oppgave han utførte med høyt engasjement.

Taipei Morning Hotel
Taipei Morning Hotel

 

Da heisdøren gikk opp i 4 etasje, reiste umiddelbart de to unge damene bak resepsjonsskranken seg og bukket dypt og høflig. Rommet var booket på hotels.com og bookingen lå klar.
Innsjekk gikk meget raskt, kun fotografering av pass og oppgi mailadresse så var alt klart. Jeg ble fulgt helt fram til rommet av den ene resepsjonisten, hun viste betjening av aircondition og spurte om vinduet skulle være åpent eller lukket. Fantastisk service og en fin innstilling.

Rommet er lite, men til denne prisen kan en ikke forvente en gedigen suite når prisen er drøye 400,-.

Fra inngangsdøren
Fra inngangsdøren

 

Dobbeltsengen var av det harde slaget, men jeg sov som en stein i den, eneste minuset ved den er at lengden var tilpasset befolkningen i Asia.

Seng
Seng

 

Rommet hadde teppe på gulv, lyse vegger i forskjellig utførelse og spotter i tak, moderne utsmykning og andre detaljer som freshet rommet opp. Videre var det mange smarte løsninger og mye speil flater som gir rommet en følelse av å være større enn det er. Aircondition er en selvfølge på disse kanter av verden.

Kleshengere på veggen
Kleshengere på veggen

 

Badet var også lite men veldig moderne, veggene inn til badet besto av glass, slik at du kunne se inn og ut noe som kanskje kan være spennende for nyforelskede, men her var persienner som kunne senkes ned å stenge for innsynet.

Badet sett fra rommet
Badet sett fra rommet

 

Badet hadde flotte fliser på gulv og vegger, dusj-badekar kombinasjon med bra kvalitetsarmatur og dusjhode som ga rikelig med vann. Smart belysning i hyllen under vasken og en moderne slukrist i gulvet.

Bad
Bad

 

Moderne slukrist
Moderne slukrist

 

 

 

Rompris: 410,-

 

 

Les mer om reise- og bonus tips på vårt forum

 

 

 

Oversikt

Fordeler

Utrolig billig, moderne og frisk innredning.

Ulemper

Små rom.

KOMFORT/ROM

FASILITETER

SERVICE

VALUTA FOR PENGENE

Overall Rating

Konklusjon

Rommene er små, men moderne innredet og utsmykket. Gangene var litt mørke og med dunkel belysning, hotellet innvendig virker til å være av nyere dato. Den lille resepsjonen var alltid betjent av 2 meget smilende og hyggelige personer, vending maskin var også å finne der. Hotellet kan absolutt anbefales og du sparer jo her 1500,- kroner i forhold til de store kjente hotell "brandene" i byen.

3.5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *