[email protected] lederutvikling med internasjonalt program

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For syvende gang gjennomfører hotellkjeden Scandic lederutviklingsprogrammet [email protected] 19 ledertalenter fra hele Scandic-systemet skal gjennom det neste året utvikles til kjedens neste ledere. 

– Programmet skal utvikle morgendagens ledere i Scandic. De 19 som er valgt ut representerer noen av de største talentene vi har. De må vi utvikle og ta vare på. Kun på den måten kan vi som selskap utvikle oss og vokse,

Elin Ekrol, HR-direktør i Scandic Norge

Til årets program er deltakere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland plukket ut. Gjennom det neste året skal de gjennom flere ulike deler av [email protected] De ulike modulene har fokus på nøkkeldrivere som kommersiell suksess, operativ drift og service i toppklasse.

Jevgeni Mlinnikov, hotelldirektør på Scandic Kirkenes gleder seg stort over å delta.

Scandic Kirkenes

– Jeg ser mest fram til å få godt med faglig påfyll som jeg kan ta med videre i mitt daglige arbeid som leder. I vår bransje kjemper vi daglig ikke bare om flest fornøyde gjester og markedsandeler, men også om de beste eksisterende og framtidige ledere. Jeg mener at programmet er en av mange fordeler som gjør Scandic til en meget attraktiv arbeidsgiver, sier Mlinnikov.

Det internasjonale tilsnittet hvor folk fra hele konsernet møtes på tvers av landegrenser tror Ekrol er en av suksessfaktorene til programmet.

– Vi er et internasjonalt konsern. Da må vi også dra nytte av det når vi utvikler medarbeiderne og selskapet vårt. Vi har mye å lære ved å jobbe på tvers av landegrensene. Ikke minst når det gjelder ledelse og forretningsutvikling, sier Ekrol.

 

[email protected] er en del av Scandic Business School som har tilbudt kompetanseutvikling til flere tusen medarbeidere siden starten i 1995. [email protected] ble opprettet i 1999, med formål å identifisere og utvikle høyt presterende medarbeidere til å bli fremtidige hotelldirektører eller til andre lederstillinger i konsernet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *