Kjempetilbud til USA med Norwegian Hello Amerika

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Samme dag som Norwegian sender pressemelding om sine fantastiske resultater og høye kabinfaktor, drar selskapet til med en ny kampanje. Denne gangen er det USA som gjelder. Kampanjen Hello Amerika sparkes i gang denne helgen.

dy-us-offer hello amerika

Kampanjen har fått navnet Hello Amerika. Hele 8 destinasjoner er med inkludert i kampanjen, og billettene starter på NOK 1099,- og det er New York og Las Vegas som er mest prisgunstig.

screen-shot-2016-11-04-at-18-41-17 hello amerika

Hello Amerika

Selskapet benytter splitter nye fly av typen 787 Dreamliner, og tar deg den raskeste veien til USA. I tillegg er flytiden kortere, setene mer behagelige og luftkvalitet i sine kabiner mye bedre. Norwegian har lagt alt til rette for at reisen over Atlanterhavet skal være så behagelig som mulig for deg!

Medlemmer av Norwegian Reward opptjener poeng på kampanjen Hello Amerika, og ønsker du å opptjene enda flere poeng, anbefales det å betale med Bank Norwegian kortet.

Alle prisene refererer til enveis direktefly fra Oslo-Gardermoen (OSL) til destinasjonen og inkluderer skatter og avgifter.

Kommentar

 1. Fredrik81 sier

  Kjempe dårlig tilbud. Med dette tilbudet så kostet billetten til Mia bare noen hundre lapper mer en SAS koster uten tilbud. Er man så heldig å ha ungdoms billetter hos SAS så er Norwegian nesten dobbel så dyr. Det er mulig Norwegian er litt billiger om man ikke skal ha noe mat eller bagasje, men selv da så er jo ikke dette tilbud i nærheten av SAS når de kjører kampanjer.

  • Osa sier

   Leste jeg riktig: mer behalige seter?
   Enn hva da?
   Andre selskapers seter i dreamlinere? Nei
   Andre selskapers seter i andre flymodeller langdistanse? Nei
   Det blir for dumt å kopiere Norwegians reklametekst på en redaksjonell side som Insideflyer!

 2. RoadKing sier

  Skuffende priser. Ta Miami f.eks, legger du på mat/drikke og koffert, så nærmer du deg fort 4000. Til sammenligning kjøpte et vennepar av meg Plus med SAS til Miami for 6100. 1050 ekstra hver vei for Plus er veldig mye mer for pengene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *