Test: DoubleTree by Hilton Hotel Metropolitan, New York City

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som noen observante lesere kanskje har fått med seg nå, så har jeg vært uforholdsmessig mye i New York City, i forhold til hvor glad jeg egentlig er i den byen, Misforstå meg rett, det er en helt særegen atmosfære i den byen, som best kan beskrives som en gryterett med ingredienser fra alle verdens hjørner. Du finner svenske fika-kafeer, koreanske bibimbap-sjapper, nordiske delikatesseforretninger, japansk sushi, amerikanske hamburger-joints og italienske pizzeriaer.

New York City er ikke USA.

New York City er New York City.

I forbindelse med min nyligste tur til New York og Manhattan, bodde jeg og reisefølget først to netter på Radisson Martinique on Broadway. Disse nettene ble betalt med to Welcome Rewards-netter jeg hadde til gode fra Hotels.com. Hotellet skrev jeg en test av i fjor, så jeg hopper over det denne gangen. Inntrykket mitt av hotellet holder stand selv etter dette oppholdet, og jeg hadde ikke hatt problemer med å komme tilbake enda en gang.

Cecilies hotellguide til Midtown Manhattan:

For den tredje natten av vårt opphold i New York City denne langweekenden i mars, booket vi DoubleTree by Hilton Hotel Metropolitan, mest på grunn av pris. Et king size rom kostet 1200 NOK for en natt, men dette inkluderte ikke frokost eller internett. Hotellet ble booket gjennom Hotels.com og tok meg en natt nærmere min neste gratis natt gjennom Welcome Rewards-programmet.

Ankomst

Vi ankom hotellet med taxi tidlig på formiddagen. Fasaden av hotellet var av typen sjøgressgrønn, og gav meg mer assosiasjoner til et retirement community i Boca Raton, Florida, enn et hotell på Manhattan.

But I digress…

Rommet vårt var ikke klart da, noe vi heller ikke forventet, så vi leverte bagasjen til oppbevaring. Vi tok allikevel av oss alle innsjekkingsformaliteter før vi forlot hotellet, slik at vi bare kunne plukke opp nøklene og bagasjen når vi kom tilbake.

Rommet

Rommet vårt lå i 11. etasje, rett ved heisene.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Rommet var overraskende stort, i allefall til å være et hotell i New York City. Rommet inneholdt en stor king size seng, en slags sofa, skrivepult, kommode, TV og en stol ved vinduet. Det virket også relativt nyoppusset og innredningen og dekor hadde behagelige fargetoner.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESSkrivepult med «counter top» strømuttak

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Badet var todelt. I et eget rom var det badekar/dusj og toalett, og utenfor var vasken. Dette er vel forsåvidt ganske normalt for mange hotell i USA.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det kan virke som om DoubleTree har kvittet seg med Crabtree & Evelyn-produktene som de tidligere har hatt, på noen av hotellene sine. Dette til tross for at jeg mener å huske at hele lobbyen stinket sitronsåpe. På DoubleTree Metropolitan, var i allefall såpeproduktene fra Aroma Actives, et merke jeg ikke har hatt erfaring med tidligere.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Selve badet med dusj og toalett var av det lille slaget, og man måtte omtrent ut for å skifte mening…

SAMSUNG CAMERA PICTURESUtsikt fra rommet

Om natten merket man særlig godt den dårlige lydisolasjonen. Det bråkte en del, særlig kunne man høre folk som snakket sammen ute i gangen. Støyen fra gatene utenfor var minimal i 11. etasje.

Alt i alt var dette et helt greit hotell for en natt. Det at man må betale 14,95 USD for å få internett, i 2015, kan kanskje virke litt snodig for oss fra Norge, men USA ligger litt bak oss på den fronten foreløpig. For 14,95 USD får man koplet til tre enheter, og hastigheten var helt grei.
Noe mer enn det, rakk vi ikke å få med oss av selve hotellet. Vi benyttet oss ikke av noe mattilbud eller lobbybaren. Resepsjonistene var dog hyggelige og inn- og utsjekking var en effektiv affære. Vi fikk forøvrig innvilget «late check-out» – som betød at vi kunne være på rommet til klokken 13.00 i stedet for kl 12.00!

Kommer jeg tilbake? Kanskje, men da tror jeg at jeg først må ha jukset meg til Hilton HHonors Gold-status igjen, slik at jeg slipper å knote med betaling for internett.

Lokasjon

Oversikt

Fordeler

Sentralt, relativt nyoppusset, store standardrom, hyggelig betjening

Ulemper

Dårlig lydisolasjon, ikke gratis WIFI

Komfort/rom

Fasiliteter

Service

Value4money

Overall Rating

Konklusjon

Et greit og sentralt hotell som jeg ikke hadde hatt store problemer med å komme tilbake til ved en senere anledning.

3.3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *