Test: Sheraton London Heathrow Hotel

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Dersom man flyr via London Heathrow og har bruk for overnatting mellom flightene, eller skal fly ut fra London Heathrow tidlig om morgenen, kan det være greit å overnatte i nærheten av flyplassen. Og ved London Heathrow har man virkelig mange muligheter. Vi har besøkt Sheraton London Heathrow for en kort natts søvn. Og her er de inntrykkene vi sitter igjen med.

Sheraton London Heathrow har 426 rom fordelt på dobbel, twin og club rom. For dem som har såkalte club rom inkluderer dette også tilgang til hotellets club lounge hvor det serveres cocktails og småretter på kvelden og full engelsk frokost på morgenen inkludert i romprisen.

Det er jo gjerne når det først går galt, at man får målt hoteller på deres service. Og det skulle vi virkelig få et eksempel på ved dette besøket. Jeg var i en gruppe på 5 personer, hvor «reiselederen» hadde booket 4 rom på dette hotellet. Vedkommende har Platinum status hos Starwood Preferred Guest (som er Sheratons bonusprogram) og hadde altså klart å gjøre en liiiiten feil ved å booke for dagen etter. Eller det var egentlig ikke hans skyld. Det var deres amerikanske bookingsenter som ikke klarte å håndtere tidsforskjellen. Eller noe.

Uansett var hotellet fullt. Og vi stod der klokken midnatt og var klare for å sove. Etter 15 minutter klarte de allikevel å fremskaffe 4 rom til oss. De beklaget at de rommene vi fikk var av typen som sjelden var i bruk. Men akkurat der og da spilte det liten rolle da man bare trengte en seng for noen timer før man skulle avsted kl 9 neste morgen.

Egentlig var vi litt sultne, og hotellet hadde 24 timers roomservice. Men da det ikke var noe som fristet var det jo alltids fint å finne en McDonalds rett over gaten for litt nattmat.

Rommet var helt greit. Hadde en god seng, skrivebord med bredt skrivebord og ekstra bord og stol.

IMG_5587
Seng! God sovemaskin.
IMG_5589
God stol for avslappning. TV ikke av helt moderne type.
IMG_5591
Skrivebord, med kaffe/the fasiliteter

Om hotellet har kuttet minibarserveringen eller om det var fordi jeg fikk et rom som sjelden var i bruk, skal ikke sies, men minibaren så slik ut:

IMG_5593

Så det var enda godt man hadde medbrakt.

Badet var av en meget god standard.

IMG_5594

 

En av grunnene til at det rommet jeg fikk ikke ble utleid så ofte kan jo være på grunn av utsikten fra rommet kanskje?

IMG_5596Utsikten var rett i en murvegg. Ikke veldig spennende, men kommer man inn sent og skal reise tidlig, spiller det liten rolle.

Siden reiselederen hadde Platinum kort hos SPG fikk vi alle spise frokost i Club Loungen. Her var det full engelsk frokost på buffeten. Meget bra!

Club Lounge
Club Lounge

Det skal også nevnes at hotellet har 20 møterom, treningssenter som har åpent 24 timer i døgnet, en restaurant og en bar pluss et lite kafe-utsalg.

Lobbyen hadde gode sittegrupper og også PC’er med internett til fri disposisjon.

2908 04

2908 02

Prisen for dette hotellet starter på 66 pund per natt. Men du skal nok regne med at normalprisen ligger på drøye 100 pund per natt.

Oppholdet på hotellet var meget positivt til tross for den litt vanskelige ankomsten. Men en ting som var negativ må bare nevnes. Skal man fra hotellet og til flyplassen er det horrible priser som gjelder. Det går en shuttle hvert 15 minutt. Denne skal ha 7 pund per person. Og vi snakker om en distanse på max 2 km. For en taxi, eller hva de piratene som står utenfor hotellet kaller seg, skal de ha hele 15 pund for å kjøre deg fra hotellet til flyplassen. Siden vi var 3 tok vi en slik. Og til tross for at vi var i UK, fikk sjåføren 15 pund cash da vi gikk ut av taxien. Å gi slike folk tips vil jo bare bevise at man er lettlurt. Og det er vi ikke. Er vi vel?

IMG_5585

Bilder: Erling og hotellets hjemmeside

Oversikt

Fordeler

+ God seng
+ Fine fellesområder
+ God frokost i Club Longe

Ulemper

- Dårlig utsikt fra mitt rom
- Altfor dyre transportmuligheter til flyplassen.
- Kjedelige mattilbud på natten

Komfort/rom

Fasiliteter

Service

Valuta for pengene

Overall Rating

Konklusjon

Alt i alt et helt greit hotell å bo på om du trenger å bo i nærheten av Heathrow. Ingen vesentlige negative punkter bortsett fra transporten derfra til flyplassen. Men det er neppe hotellets ansvar.

3.6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *