The Ritz Carlton Marina Del Rey, Los Angeles.

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Marina Del Rey ligger ca. 10 minutter fra LAX, flyplassen i Los Angeles. Hotellet er flott lokalisert ved båthavnen og er ett av de rimeligste Ritz Carlton hotellene i verden. Det er ikke sjelden man kan se priser fra under 200 dollar per natt.

Vi ankom på kvelden etter en flight fra Chicago og det var ett kort opphold siden vi skulle videre dagen etter.

Innsjekkingsagenten takket oss for at vi var lojale Ritz Carlton medlemmer og ønsket oss velkommen tilbake til eiendommen. For de som kjenner Ritz Carlton kjeden, kan du legge inn dine preferanser i nettprofilen din, som typer puter, hvilken avis og hvilket rom/lokasjon du foretrekker og de vil gjøre sitt beste for at du for at du får det slik du ønsker.

Vi ble tildelt ett rom i øverste etasje med utsikt. Jeg spurte meget pent om vi kunne få en suite. Den hyggelige damen sjekket med sjefen og det var null problem.

Vi ble tildelt en Executive Suite med balkong. Suiten har det velkjente Ritz Carlton marmordesignet og var kjempestort. Eiendommen kjører den nye typen produkter fra Asprey. Vi måtte ta en telefon for å få Bulgari levert, rart at de ikke har dette standard i suitene sine.

 

DSC00001

 

Suiten var ett stort rom med separat sittegruppe, kontorpult og en behagelig lenestol og sofa. Suiten hadde to balkonger med kjempeutsikt over marinaenDSC00010 DSC00013 DSC00014

 

Utsikten var upåklagelig

 

DSC00018

 

Suiten var også utstyrt med en Illy Espressomaskin som lager kjempedigg Espresso

 

DSC00007

 

Hotellet var fullt den kvelden vi var der og vi bestemte oss for å bestiller romservice. Hotellet har en leveringsgaranti på 30 minutter. Dersom du ikke har maten levert før det har gått 30 minutter, er maten gratis. Det tok nesten en time før maten ble levert, noe som er uvanlig. Vi har bodd der mange ganger før og de er lynraske. Så da ble det gratis middag på oss den kvelden

Sengen er en av de mest behagelige hotellsengene som finnes og vi sov som en stein. Sengen var utstyrt med Egyptisk bomull av høyeste kvalitet, dunputer og dyner .

Ritz Carlton Marina Del Rey er etter min mening det beste flyplasshotellet i USA. Selv om eiendommen teknisk sett ikke er ett flyplasshotell og ikke tilbyr shuttle, er det meget nært LAX, stille som graven og du får skikkelig luksus til en billig penge.

Terningkast 5

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *