The Stones Hotel – Legian, Bali

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

The Stones Hotel, Legian Beach på Bali er en del av Marriott`s Autograph Collection. Derfor får du opptjent bonuspoeng på programmet Marriott Rewards. Som navnet tilsier har hotellet beliggenhet på Legian Beach som er på øya Bali i Indonesia. Hotellets innkjørsel er direkte inn fra strandpromenaden, men ligger allikevel godt tilbaketrukket fra larmen fra det pulserende livet som hersker på Kuta og Legian Beach. 

Hotellet som har litt over 300 rom i forskjellige varianter, utgir seg for å være et 5-stjerners resort hotell. Det er av nyere dato og således moderne, luksuriøst og har et fantastisk bassenganlegg. Hotellet passer fint for alle aldersgrupper, også barnefamilier.

Etter noen deilige dager i Ubud, ankom vi The Stones da klokken akkurat hadde passert 13:00. Vårt første møte med hotellet var et stort sikkerhetsoppbud med sikkerhetssluse for kjøretøy som skulle inn og ut av området. Kjøretøyet ble kontrollert både i motorrom og kupé samt med speil under bilen før vi kunne kjøre de siste meterne opp mot resepsjonen.

Oppkjørsel
Oppkjørsel

 

Når bilen stanset, gikk vi ut og vår sjåfør begynte å lempe ut bagasjen. Jeg takket ham for turen før vi omsider ble tatt hånd om av hotellets personale. Vi ble vist vei opp mot, og gjennom en sikkerhetskontroll. Bagasjen ble omsider overtatt av noen uoppvakte bellboys, også bagasjen ble scannet før den ble bragt til resepsjonen.
Resepsjonen og lobbyen er plassert ute, men under tak. Den er stor og moderne og jeg synes det så skikkelig bra ut.
I resepsjonen ble vi høflig hilst velkommen av en yngre dame som raskt tryllet fram vår reservasjon. Etter de vanlige formalitetene ble vi eskortert mot vårt rom som hadde beliggenhet i andre etasje.

Imponerende lobby
Lys, moderne og trivelig lobby

 

Heis
Heis

 

Korridorene gir et godt inntrykk og det er enkelt å fornemme at dette skal være et litt staselig hotell. Gulv er belagt med mørkt teppe med dekorativt mønster i hvitt, vegger er lyse.

Korridor
Korridor

 

Til vårt opphold hadde vi bestilt et Deluxe-rom, disse har god utsikt mot bassengområdet og jeg vil anbefales å bestille rom som vender nettopp vender mot denne nydelige oasen. Rommet var i overkant av 30kvm.

 

Inngangsparti/bad

Når du entrer rommet kommer du direkte inn på badet. Gulvet her er belagt med rektangulære lyse fliser. Til venstre var det to avlukker, ett for toalett og ett for dusj.

Kombinert bad og gang...
Kombinert bad og gang…

 

Avlukkene for toalett og dusj utstråler høy klasse. Gulv og vegger er av lys brunlig marmor med mønster. Dørene inn i begge avlukkene er av frostet glass og min favoritt regndusjen, er på plass.

Avlukke for dusj
Avlukke for dusj

 

På høyre hånd finner du servant som delvis er nedfelt i en plate av marmor. Under finnes et utvalg håndklær men de var ikke av den mest behagelige kvaliteten, noe en gjerne forventer av et slikt hotell. Over servanten finnes et innfelt speilskap, veggene ved siden av skapet har også speil og har i tillegg fått innfelt belysning. I en nisje under speilskapet står to flasker med gratis vann samt to glass. Utvalget av såperemedier var bra men det var dårlig struktur på etterfylling av dette. Vider savnet jeg tannkoster og tannkrem.

Servant
Servant

 

Værelse

Kortveggene er belagt med lys laminert panel mens de langsgående veggene har lys tapet. Gulvet er belagt med samme lyse rektangulære fliser som badet/inngangspartiet men et grått teppe er lagt på ved fotenden på sengen. En portiere kunne dras fram mellom baderoms delen og soveroms delen.
Rommet hadde en stor seng av det litt harde slaget, jeg fant meg ikke godt til rette i denne. Den hadde en tynn dobbel dyne og fire puter. Veggen bak sengen var bygget fram av samme materiale som kortveggene, samt en polstring av stoff. Nattlys er innbygget i toppen av sengegavlen i hele rommets lengde.

Kjempebra seng
Kjempebra seng

 

Nattbordene var fastbygget i veggen, hadde skuff og en marmorplate på toppen. På venstre side av sengen fantes stikkontakt og lysstyringspanel for hele rommet, men dette var etter min oppfatning plassert for langt borte fra sengen og ble således vanskelig å rekke.
Ellers stod der telefon og Bose dokkingstasjon som passet for iPhone med gammel kontakt. Nattbordlys hang på veggen.

Nattbord
Nattbord

 

På veggen fremfor sengen var det montert en lang hylle med skuff. Litt hotell informasjon samt en telefon sto på hyllen. Utførelsen var lyst laminert panel.
Et flatskjerms fjernsynet var innfelt i en innretning av hvite, speilblanke paneler, kanalutvalget var veldig bra.

Fjernsyn
Fjernsyn

 

Ytterst mot terassen sto et rundt bord med bordplate av stein samt en svart vippestol. Jeg klarte ikke helt å se hensikten med bordet, for det var rett og slett ikke plass til å bruke dette til noe fornuftig, men det er kanskje tiltenkt som arbeidsbord. Kablet internett lå klart. For øvrig var det gratis internett med dekning over hele hotellet. Hastigheten  var bra og nettet var ganske stabilt.

Rundt bord og vippestol
Rundt bord og vippestol

 

Ellers kan det nevnes at rommet har effektiv luftkjøling som styres via et digitalt panel på veggen. Laundry tjenesten fungerte veldig bra og det tilbys turndown service av rom.
Tidspunkt for daglig rengjøring av rommet varierte veldig og noen få ganger ble dette foretatt så sent som 15:30, så kom de tilbake for turndown service to timer senere.

 

Minibar

Denne var plassert inne i en liten kommode som sto ved veggen som vendte mot badet/inngangspartiet. Da vi ankom var utvalget i minibaren noe magrere enn bildet under viser, det viste seg at minibaren ikke var etterfylt skikkelig. Den ble heller ikke fylt opp før jeg selv oppdaget at innholdet var mangelfullt, og gikk for å klage i resepsjonen. Dette var dagen etter ankomst. Det var dårlig struktur på etterfylling av både minibar, glass, kaffe og såpe under hele vårt opphold.
Når minibaren var fylt opp så den ut slik som bildet under. Sterkere drikkevarer var ikke tilgjengelig.

Minibar
Minibar

 

Toppen av kommoden var belagt med en marmorplate, her sto en beholder for isbiter, kaffemaskin samt vann som var til fri disposisjon. Skuffene inneholdt vannkoker, kopper, glass og asjett samt te og kaffe.

Kaffemaskin
Kaffemaskin

 

To store skyvedører skilte terrassen fra rommet. På terrassen sto et lite bord og en brisk. Her sto også et dypt badekar men dette ble ikke benyttet under vårt opphold. Rekkverket var av glass og dette ga oss en nydelig utsikt utover det fantastiske bassengområdet.

Et lite bord og en brisk
Et lite bord og en brisk
Badekar
Badekar

 

Bassengområde

Hotellet har et veldig nydelig bassengområde som også inneholdt barnebasseng. Fasadene på det tilstøtende konferansesenteret har nisjer som det vokser grønne planter i. Solstoler er plassert rundt og faktisk oppi bassenget. Det var aldri noe problemer med å finne ledige solstoler, men det hadde nok med et lavt belegg å gjøre. Det kunne med fordel vert flere justeringsmuligheter av stolene. Servicen ved bassenget var veldig bra, regelmessig ble kalde kluter delt ut, av og til kald frukt, solbriller ble vasket og lindrende ansiktsspray ble tilbudt.

Fantastisk bassengområde
Fantastisk bassengområde

 

En herlig Poolbar med behagelig skygge var plassert i det ene hjørnet av bassenget. Utvalget var veldig bra, men jeg registrerte også at de var tom for ingredienser til Bloody Mary i flere dager. Prisene var ganske heftige, nesten oppe på norsk nivå.

Pool bar
Pool bar

 

Hotellet har en barneklubb med navn Jasper, denne var åpen for barn i alderen 4 til 10 år hvor de første timene var gratis. Hotellet tilbyr også barnepass mot betaling. Et stort og velutstyrt treningsstudio var lokalisert i andre etasje.

Frokost

Hotellet har tre restauranter men alle er lokalisert på nær sagt samme sted. Det er det samme kjøkken og de samme servitører som betjener det hele.
Etter mine begreper må dette ansees som én restaurant. I denne ble en deilig frokost servert i flotte omgivelser. Utvalget var fantastisk bra med et rikholdig utvalg av kald mat, vestlig mat og Asiatisk mat. Glutenfrie matvarer var også tilgjengelig, disse var godt adskilt fra øvrig brødmat og tydelig merket.

Frokost i herlige omgivelser
Frokost i herlige omgivelser

 

 

Bilder fra frokostbuffeen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

 

Oversikt

Fordeler

- Sentralt i forhold til Legian og Kuta.
- Fantastisk frokost.
- Herlig bassengområde.
- Moderne

Ulemper

- Litt dårlig renhold.
- Dyrt i bar og restaurant.
- Lite strukturert personale.

KOMFORT/ROM

FASILITETER

SERVICE

VALUTA FOR PENGENE

Overall Rating

Konklusjon

Vi hadde et bra opphold ved hotellet og vi tilbrakte mye tid ved det fantastiske bassengområde. Rommen er lys og trivelige. Deluxe Pool view rom har en fin utsikt fra terrassen. Resepsjonen ga veldig bra service men noen elementer, deriblant renhold, har et stort forbedringspotensial. Til deres forsvar må jeg bemerke at byggematerialene på rom er av middels til dårlig kvalitet og følgelig blir renhold og vedlikehold utfordrende.

3.3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *