Thon Hotel Opera, Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thon Hotell Opera ligger like ved flytogterminalen på Oslo Sentralstasjon, her har du alt av kollektivtransport rett utenfor inngangsdøren. Det er bare få minutters gange fra hotellet til starten av Karl Johan, og i front av hotellet har du flott utsikt over Oslofjorden og  Operaen i Bjørvika. Hotellet har 480 rom og tilbyr ulike varianter av rom. Hotellet tilhører konseptet Thon Conference og har følgelig et større konferansesenter.

Jeg ankom hotellet som opphold mellom to møter, så jeg var kun innom på kort visitt. Jeg brukte den øvre inngangen som vender mot Oslo S. Synet som møtte meg innenfor dørene var mye bedre enn forventet. Thon er jo liksom en lowcost hotellkjede i mine øyne, men resepsjonsområdet bar ikke et slikt inntrykk.

Moderne resepsjon
Moderne resepsjon

Resepsjonen framstår som svært trendy og moderne og er god utstyrt med sittegrupper for uformelle møter eller samtaler før du haster av sted.
Der var lite gjester i resepsjonen da jeg ankom og således var innsjekk rakt unnagjort.

Nydelig lyssetting i resepsjonen
Nydelig lyssetting i resepsjonen

 

Sittegrupper ved resepsjonen
Sittegrupper ved resepsjonen

 

Hotellet ble åpnet på begynnelsen av 2000 tallet og har senere fått et tilbygg i form av en nytt bygg litt lenger mot Vest. Jeg fikk rom i denne nye delen, korridorene var friskt dekorert, men det sto noen søyler ugunstig plassert.

Utsmykning i gangen
Utsmykning i gangen

 

Jeg hadde bestilt standard dobbelt rom med «dobbeltseng». Rommet var lyst, trendy og moderne, men samtidig på en minimalistisk måte.
Sengen var etter min smak, utrolig god å ligge i.

Innbydende seng
Innbydende seng

 

Som nesten alltid når jeg bor på hotell, er jeg alene, men denne gangen ble jeg på passet av en flott jente på veggen 🙂 Uvanlig dekorering men ganske stilig.
Også pute trekkene hadde små stilige detaljer iform av noter, det passer jo godt i forhold til hotell navn og Operaen som ligger like ved.

Herlig dobbeltseng
Herlig dobbeltseng
Matchene noter på puten
Matchene noter på puten

 

Den lille veggflaten vedsiden av døren inn til badet var utstyrt med et helfigurs speil, det ble jo litt vanskelig å se hele meg, uansett hvilken vei jeg sto 😛

Smalt helfigur speil
Smalt helfigur speil

 

Rommet har plass til to «god» stoler og et bord.

To stoler og bord
To stoler og bord

 

Fjernsyn i form av en stor flatskjerm var plassert på samme vegg som arbeidsbordet med tilhørende stol. Kanalutvalget var meget bra og mange av kanalene var i HD.

Arbeidsbord og stol
Arbeidsbord og stol

 

Det er også mulig å surfe på nett via TV skjermen, dette styres fra eget tastatur.

For styring av TV
For styring av TV

 

Ved inngangsdøren sto et skap med hyller og plass for å henge fra deg kjoler og skjorter.

Inngangsdøren
Inngangsdøren

 

Stativ for stor koffert kunne slås ned fra veggen, til venstre for dette et skap som inneholdt strykejern og strykebord.

Stativ til koffert , strykebord
Stativ til koffert , strykebord

 

Planløsning for 5 etasje i den nye blokken.

Planløsning
Planløsning

Naturligvis har rommet vannkoker, pulver kaffe og te, gratis. Dette sto plassert i et skap på arbeidsbordet.
Minibar hadde et moderat innhold.

Vannkoker, glass og kopper
Vannkoker, glass og kopper
Minibar
Minibar

 

Badet var stort og fint, det er valgt hvite fliser på både vegg og gulv men på gulv med en sort rand rund mot veggene. Stor servant med god plass til egne medbrakte remedier og et stort speil med innfelt belysning, meget flott.

Servant og moderne speil med innbygget lys
Servant og moderne speil med innbygget lys

 

Dusjen var svært romslig og bestående av to vegghengslete glassdører. God kvalitet på blandebatteri og dusjhode, skulle jeg klage på noe måtte det være fraværet av regndusj.

Stor dusjløsning
Stor dusjløsning

Frokosten på hotellet var meget bra, ikke like bra som på Thon Bristol, men ikke langt ifra. Lokalene derimot, er helt ypperlig.

 

Frokost, Thon Opera
Frokost, Thon Opera

 

 

KONKLUSJON: Et tilsynelatende moderne hotell med bra plassering i forhold til Bjørvika og Oslo S. Fellesfasilitetene framstår som trendy og moderne, rommet jeg hadde var også helt topp, stort bad med stor dusjløsning. Hvordan rommene er i de lokalene som ble bygget på begynnelsen av 200 tallet er kan jeg ikke svare for. Frokosten var helt ypperlig, egen kjøkken øy midt i lokalene hvor varmretter ble tilberedt, gode stoler og fantastiske fasiliteter.

 

7av10

 

 

[box style=’info’]

Lokasjon: Rett ved OSLO S og flytog terminalen.

Rom type: Dobbeltrom med dobbeltseng.

Rompris: 1180,-

Bonus programThon Member

Hjemmeside: Thon Hotel Opera.

Fordeler: Fantastisk god frokost og flotte frokost lokaler.

Ulemper: Litt usentralt dersom du ønsker å reke gatelangs på Karl Johans gate.

[/box]

[box style=’note’] Erfaringer med Thon hoteller i Norge kan du dele og diskutere i vårt forum- Thon Hotels og Thon Member[/box]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *