Thon Hotel Slottsparken, Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thon hotel Slottsparken i Oslo er et leilighetshotell med omkring 250 rom og har en beliggenhet i et rolig område like ved slottet. Fra hotellet har du omkring 500 meters gange til Nasjonalteateret stasjon, hvor både T-bane og tog har stasjon. Avstanden til byens uteliv og restauranter er omkring det samme. Slottsparken hvor det kan være fint å gå tur, ligger praktisk talt som nærmeste nabo.  

Hotellet er et Thon City hotell, noe som betyr at hotellet er sentrumsnært og skal ha bra komfort. Her er mange romtyper å velge i, noe som kan bli forvirrende i booking prosessen, imidlertid gir hotellavtalen til min arbeidsgiver små valgmuligheter, så til mitt besøk hadde jeg booket et standard dobbeltrom. Jeg ble hyggelig mottatt av en yngre engelsk talende resepsjonist. Innsjekken gikk raskt og det viste seg at jeg på grunn av mitt GHA Platinum kort, hadde blitt oppgradert noen hakk, nemlig til et Business rom.

Rett ved resepsjonen ligger et salongområde hvor det er hyggelig å sitte å slappe av mens en leser aviser og drikker kaffe. Her finner du Nespresso- kaffemaskin som du kan benytte kostnadsfritt. Også datamaskiner til fri disposisjon står i salongområdet.

Salongområde ved resepsjonen
Salongområde ved resepsjonen

 

Korridorene er hvitmalte murvegger med fravær av dekorasjoner. Gulvet er teppebelagt med et teppe som har skarpe farger.

Korridor
Korridor

 

Rommet, eller leiligheten som det også kan kalles, er stort og er delt inn i tre seksjoner. Når du entrer rommet finner du et kjøkken i den delen som er gang. Dette er godt utstyrt og hadde blant annet mikrobølgeovn, oppvaskkum og fire soners induksjonstopp.
Neste del er soverom og helt innerst, en stor avdeling som rommer stue. Gulv i disse tre delene er belagt med parkett mens veggene er malt i en lys, men lun farge.

Bra kjøkken
Bra kjøkken

 

Soveroms delen var utstyrt med en tilsynelatende, helt ordinær dobbeltseng. Sengen hadde to dyner og fire puter og et grått velur lignende pledd pyntet opp i fotenden av sengen. Sengen var veldig bra og jeg fikk en veldig god soveopplevelse i denne. Nattbordlamper var montert på sengegavlen som var av en mørkt laminert plate. To stikkontakter var også montert inn i sengegavlen, dette var hensiktsmessig for opplading av mobiltelefon om natten. Skyvedørsgarderobe med tre dører fantes på motsatt vegg i forhold til sengen. Her var det bra plass for klær. Også strykebord, strykejern samt morgenkåpe og tøfler var plassert inni skapet.

Veldig god seng
Veldig god seng

 

Stor skyvedørsgarderobe
Stor skyvedørsgarderobe

 

Fra suen hadde jeg fra mitt rom, god utsikt mot øst. Seksjonen som vinduene var montert inn i var buet utover, noe som ga mye lys inn i rommet.
Tunge gardiner i gråbrun farge pyntet opp. Et stort rundt rødt teppe dekorerte gulvet. På veggen mot venstre sto et rundt bord med tre stoler, noe som fungere godt som spisebord. Stolene føltes litt upraktisk og de var trukket med rød velur, noe som jeg synes så litt glorete ut. En taklampe hang over bordet.

Bord
Bord

 

På motsatt vegg av spisebordet står en liten salong. Sofaen var en stor toseter i grålig stoff. Den hadde to pynteputer og var veldig behagelig å sitte i. En grønn stol sto også her, men den passet ikke inn til sofaen og var heller ikke behagelig å sitte i. I hjørne sto en lampe. Et stort fjernsynet var montert på veggen mot soverommet. Kanalutvalget var veldig bra, men det var litt uhensiktsmessig at den ikke kunne vinkles mot sofaen.

Salong
Salong

 

Egen stue med salong
Egen stue med salong

 

Badet var lyst, moderne og hadde god belysning i tak. Gulvet hadde sorte fliser mens veggene var belagt med rektangulære hvite fliser. Dusjen var skjermet med hengslet glassvegg. Servant et enkelt speil var montert på veggen til venstre for dusjen.

BAd og dusj
Bad og dusj

 

Under ser du gangen utenfor spisesalen. Store og ærverdige lysekroner samt malerier pynter flott opp.

Stilfull design ved spisesalen
Stilfull design ved spisesalen

 

En rikholdige frokostbuffe blir servert i en veldig lun og moderne spisesal. Frokostbuffeen var veldig bra, den hadde et bredt utvalg av pålegg, varmretter, brødtyper, frisk frukt, kornblandinger, melk, juice, kaffe og te.

Veldig bra frokost
Veldig bra frokost

 

Moderne lokaler for frokost
Moderne og stilfullt

 

Dersom du liker å trene i treningsrom, er dette tilgjengelig. Også sauna er noe hotellet byr på.

 

 

Hotellets hjemmeside: Thon Slottsparken

 

 

 

 

 

Oversikt

Fordeler

- Moderne
-Stort rom
-God seng

Ulemper

Det er ikke lett å finne noe ulemper ved dette hotellet, men kan jo nevne:
- 500 meter fra byens uteliv
- Fjernsyn kunne ikke vinkles mot sofa
- Litt upraktiske møbler

KOMFORT/ROM

FASILITETER

SERVICE

VALUTA FOR PENGENE

Overall Rating

Konklusjon

Hotellet overrasket meg positivt, det fremstår som nylig renovert og er må kunne sies å være moderne. Jeg ble oppgradert og slikt verdsettes. En veldig bra frokost ble servert i fantastisk flotte lokaler i hotellets underetasje. Her bor jeg gjerne igjen.

3.7

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *