Thon Hotels med Fotball EM-finale tilbud

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Har du fulgt med på Fotball-EM vet du sikkert at finalen mellom Frankrike og Portugal blåses igang kl 2100 i kveld. I den forbindelse lokker Thon Hotels med en saftig rabatt, i alle fall om det blir mange mål i kampen.

For de tilbyr 10% i rabatt per mål som blir scoret i den ordinære spilletiden. Dog har de begrenset det til minimum 20% og max 80% rabatt. Tilbudet gjelder i 48 timer etter kampslutt, så det skulle vel si at du må booke dette tilbudet innen tirsdag kl 2300. Hvor stor rabatten blir, vil tiden vise, det vil si når kampen blåses av.

Men tilbudet har dessverre flere begrensninger. Det er kun gyldig for opphold i høstferien. Det vil si uke 40 og 41 og gjelder på utvalgte hoteller og et begrenset antall rom. Tilbudet må bestilles på thonhotels.no, må forhåndsbetales, kan ikke endres og ikke refunderes. Så vet man det. Men kunne det passe slik, og kampen ender 4-4 eller mer, så blir det jo en god pris, som saktens kan medføre at man kan lage seg noen planer for høstferien. Og siden rommene er begrenset i antall, er det kanskje lurt å planlegge litt underveis i kampen slik at man er klar til å booke allerede når kampen blåses av?

Du kan lese mer om dette tilbudet hos Thon Hotels på denne linken. Der kan du også se hvilke hoteller som er med i tilbudet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *